Intercedent (interne vacature)

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
18 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2300 - 2700 per maand
Categorie: Personeel en Organisatie
Branche: -
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière in de uitzendbranche? Dan zijn we op zoek naar jou! Achterhaal jij binnen een paar minuten iemands sterke en zwakke punten? Ben je goed in prioriteiten stellen en presteer jij het beste onder druk? Lijkt het je daarnaast leuk om binnen een gezellig team te werken en kandidaten aan een toffe baan te helpen? Versterk dan het NasWerkt team!

Wat houdt de functie in als Intercedent?

Je bespreekt met de opdrachtgever wat voor talent hij nodig heeft. Is hij op zoek naar een fulltime vaste kracht, tijdelijke parttime versterking of heeft de nieuwe collega bepaalde skills of diploma’s nodig? Wat gaat de kandidaat doen bij deze functie en wanneer moet hij of zij starten.

Daarna ga je aan de slag om de perfecte match te maken tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Je schrijft een vacature en zet deze online op diverse kanalen. Vind je het leuk om met ijzersterke teksten jouw doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken via vacatures en social media?

Natuurlijk ga je niet zitten wachten totdat er reacties binnenkomen, maar ga je ook zelf actief op zoek. Door bijvoorbeeld de database in te duiken, LinkedIn, jobboards af te struinen of potentiële kandidaten te bellen. Zijn kandidaten geïnteresseerd? Dan houd je selectiegesprekken op de vestiging of via skype en stel je uiteindelijk de perfecte match voor aan de opdrachtgever. Nadat de match met de opdrachtgever en de kandidaat is gemaakt blijf jij de contactpersoon voor het bedrijf en de kandidaat! In een markt waarin iedereen in dezelfde vijver vist, ben jij het onderscheidend vermogen van Nas.

Door onze korte lijnen schakelen we snel en bouwen aan een rol als partner in plaats van een rol als leverancier. Ben jij een echte adviseur en durf je - naast het leveren van de juiste persoon op de juiste plek – ook tegengas te geven aan jouw partner, dan dagen we je uit verder te lezen!

Werkdagen en -tijden

Je werkt als Intercedent 40 uur per week verdeeld over 5 werkdagen. De werktijden zijn van 8:30 uur tot 17:00 uur. 

Wat wij bieden

 • Een baan voor 40 uur per week als fulltime recruiter/intercedent;
 • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit ligt tussen de €2300 en €2700 per maand;
 • Veel vrije dagen: 25 vakantiedagen;
 • Goede pensioensregeling;
 • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen;
 • Extra’s als tripjes met je collega’s;
 • Een goede bonusregeling ;) Hard werken wordt beloond.

Wat wij vragen

 • Minimaal 1 jaar ervaring als recruiter of intercedent;
 • Je bent een doener, denkt in kansen en oplossingen en hebt een gezonde dosis humor;
 • Je werkt goed onder druk en weet prioriteiten te stellen;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • NasWerkt Nijmegen zit in het hart van het centrum van Nijmegen. We zitten in een super mooi groot heren pand met eigen parkeerplekken waar we ook een plekje voor jou hebben gereserveerd.
Wie zijn wij?

NasWerkt vol snelheid, adrenaline en uitdaging. Hier kunnen we onze energie kwijt. Wij focussen ons op de logistiek, productie, administratieve en commerciële sectoren. Wij helpen kandidaten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren.  Ga je bij ons aan de slag? Dan werk jij samen met collega’s van gemiddeld 28 jaar die eindeloze energie en een frisse kijk op de wereld hebben. Maar is het dan all work and no play? Zeker niet! Want plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Van leuke uitjes tot vrijmibo’s en bedrijfsuitjes. Yes, we like to party. Vergeten we bijna je ontwikkeling. Want ook hier besteden we veel aandacht aan.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
nijmegen
student
uitzendbureau
arbeid
jobcoach
topjob
administratie
recruiter
recruitment
fulltime
dagdiensten
naswerkt