Glazenwasser

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
675 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 11,37 - 14 per uur
Categorie: Dienstverlening, Schoonmaken en Huishouding
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Blink jij eruit? Elke dag ben je aan het werk in een nieuwe werkomgeving. Je hebt geen last van hoogtevrees en de kneepjes van het vak glazenwasser zijn jou niet vreemd.

Alle klanten van de opdrachtgever zitten in de omgeving van Nijmegen, dus heel ver van huis zal je niet zijn! Je gaat zelfstandig of met een collega op pad om alle glazen te wassen. Je moet vroeg op maar bent ook optijd weer thuis!

Wat ga je doen?

Van maandag tot vrijdag ga jij aan de slag! Je staat optijd naast je bed want je eerste afspraak staat al om 8:00 uur ingepland. Wel kunnen de tijden af en toe afwijken en zijn er wisselende diensten. Wanneer je in de omgeving van Nijmegen woont heb je mazzel, de opdrachtgevers liggen namelijk ook allemaal in deze regio. Je gaat of zelfstandig of met een collega naar de opdrachtgever, dit is afhankelijk van de opdracht. Op een dag heb je verschillende projecten, wanneer je om 8 uur begint zorgen we er voor dat je tussen 15 en 16 uur weer klaar bent! De klant geeft van te voren aan wat er gewassen moet worden. Je maakt gebruik van de schoonmaakmiddelen die de opdrachtgever je meegeeft. De ene keer gebruik je traditionele manier van bewassing en de andere keer maak je gebruik van telescopische bewassing.

Wat wij jou bieden

  • Een marktconform salaris tussen € 11,37 en € 14 per uur;
  • Werkzaamheden in de omgeving van Nijmegen;
  • Een baan waarin je in de toekomst bij het bedrijf op contract gaat;
  • De keus om wekelijks of 4-wekelijks je salaris te laten uitbetalen;
  • Werkzaamheden in de binnen maar ook buitenlucht!

Wat wij vragen van jou

  • Woonachtig in de omgeving Nijmegen;
  • Affiniteit met het werk als glazenwasser;
  • VCA is een pré;
  • Geen hoogtevrees;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Nog even wat over het bedrijf

Dit bedrijf staat voor passie, kwaliteit en daadkracht. Ze zijn gericht op meerdere soorten schoonmaakwerkzaamheden. Ze zijn gevestigd in Druten en vanwege hun jarenlange ervaring zijn ze van alle markten thuis. Dit bedrijf is eerlijk, nuchter en hulpvaardig. Ze gaan doelgericht te werk om zo de klant te kunnen verassen met hun service.

Ben jij onze uitblinker? Reageer via onze solliciteer button! Ik neem binnen 24 uur telefonisch contact met je op! Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Dan kan je mij bereiken op 024-3736415!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Derksen Schoonmaak BV
Nijverheidsweg 8, 6651 KS Druten, Nederland
2 openstaande vacatures
Tags
Tags
nas