Productiemedewerker metaal

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
687 dagen geleden Vast € 10,75 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

IJzerharde buiten werkers! Op je eerste werkdag trek je direct je werkkleding aan. Een overall, veiligheidsschoenen en uiteraard je bril niet vergeten. Daarna zal je uitleg krijgen over je werkzaamheden buiten en in de loods. Tijdens je werkdag houd jij jezelf voornamelijk bezig met het recyclen van elektromotoren.

Wat wij jou bieden:

  • Een goed salaris van €10,75 per uur;
  • Het is een functie voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Werken in dagdiensten van 08:00 tot 17:00 uur;
  • Je hebt dus doorgroeimogelijkheden in salaris maar ook in functie.

Wat ga je doen?
Als demontagemedewerker ben je absoluut niet bang voor vieze handen. Je bent naast een echte aanpakker ook een doorzetter. Je wilt het maximale uit je productie halen en hebt hier oog voor. Gedurende de dag houd je jezelf bezig met het demonteren van grote motoren en het recyclen van de verschillende materialen denk hierbij aan: kunststof, aluminium, rvs & koper. Deze materialen zal je demonteren met behulp van verschillende soorten gereedschappen zoals: snijbranders, cleavers, boormachines en sloophamers.

Wat wij vragen van jou:

  • Echte aanpakker die niet bang is voor vieze handen;
  • Je bent fysiek sterk en bereid om fysiek zwaar werk te verrichten;
  • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Nog even wat over het bedrijf:
Dit bedrijf is opgericht in 2005 vanuit een lange familietraditie. De volledige geschiedenis gaat terug tot 1897. Door middel van lange ervaring is onze onderneming toekomst zeker opgebouwd. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het grootste metaal recycling bedrijf van Europa. Wereldwijd zijn de juiste contacten opgebouwd om dit zo te houden. Bovendien zijn wij bereid om te investeren in mensen, bedrijven, systemen, machines en apparatuur om aan de eisen van overheden, leveranciers en uiteraard afnemers te voldoen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbtreffende vestiging, of direct te solliciteren via de button! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures