Sportieve magazijnmedewerker gezocht

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
191 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 10,25 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Sportieve magazijnmedewerker gezocht! 
Ben jij een sportieveling en laat jij je niet uit het veld slaan door een paar fietsen?! Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor deze fulltime vacature in dagdienst zijn wij op zoek naar krachtpatser!

Wat bieden wij jou

  • Een startsalaris van €10,25 voor 22 jaar en ouder;
  • Je krijgt de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt;
  • Na 40 uur werken krijg je 125% en op zaterdag krijg je zelfs 150%;
  • Netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, ook al kom je met de fiets;
  • Hou je van fietsen? Dan kun je hier een fiets en accessoires tegen een gereduceerd tarief krijgen;
  • Leuke personeelsuitjes, vers fruit, brainstormsessies, een jaarlijkse BBQ en nog veel meer.

Wat ga je doen
Als sportieveling in het magazijn zorg je voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Dit alles gebeurt allemaal vanuit het distributiecentrum bijsterhuizen in Wijchen. Het bevoorraden is een zeer belangrijk onderdeel van jou taak, want op tijd leveren betekent tevreden klanten!

Via een handscanner verzamel je order en/of je houdt je bezig met het in- of ompakken van producten. De producten die je moet verzamelen zijn afhankelijk van de afdeling waar je op staat.

Afdeling Accessoires: Op deze afdeling vind je alle onderdelen van een fiets en/of toebehoren. Bijvoorbeeld; fietsbanden, fietstassen, fietskleding etc. Dit is variërend tot ongeveer 15 kilo.

Afdeling Bikes: Op deze afdeling heb je de complete fietsen in een doos, deze dozen kunnen tot ongeveer 37,5 kilo wegen. De verschillende fietsen die je in je handen kunt hebben zijn: kinderfietsen, stadsfietsen, wielrenfietsen, mountainbikes, fatbikes of elektrische fietsen zijn.

Werktijden

Je wordt ingedeeld in verschillende shifts: van 08.00 uur tot 17.00 uur en van 10.00 uur tot 19.00 uur. In drukke periodes kan het voorkomen dat we je vragen om langer door te werken of om op afwijkende tijden te werken. Natuurlijk word dit beloond. Na 40 uur krijg je 125% en op zaterdag krijg je zelfs 150% uitbetaald!

Wat vragen we van jou

  • Je hebt een proactieve houding;
  • Je bent gewend aan fysiek (zwaar) werk;
  • Je beschikt over een gezonde dosis motivatie;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Nog even wat over Trek Bikes
Wij zijn wereldwijd de marktleider op het gebied van fietsen. Trek produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Tevens is Trek de grootste fietsproducent van de Verenigde staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo (Wisconsin) waar het in 1976 allemaal begon. In Nederland is het kantoor voor de Benelux gevestigd in Harderwijk en het Europees distributiecentrum in Wijchen. De Trek fietsen, onderdelen en accessoires worden in meer dan 90 landen verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Wijchen zorgen we voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Iedere dag zetten we ons in om op tijd te kunnen leveren en onze klanten tevreden te stellen.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
trek