Assistent drukker/productiemedewerker

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
240 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 11,01 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 36 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij nauwkeurig, secuur en heb je enig technisch inzicht? Top! Dan hebben wij een prachtige functie voor jou beschikbaar.

Wat ga je doen?

Als assistent drukker bij de flexo-druk ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de persen, zodat deze op de juiste manier gaan drukken. Je ondersteunt onze drukkers door alle persen schoon te maken en klaar te zetten. We nemen je even mee door een normale werkdag:

Je werkdag begint om 5:45 uur of 13:45 uur, dit is afhankelijk van de ploeg waar je bent ingedeeld. Je zet alle benodigdheden klaar. Denk hierbij aan stanscilinders, inkt etc. De drukplaten en/of –rollen monteer je op de cilinders. Dan kunnen de flexo-persen aan de slag en begint het echte werk. Tijdens het werk ben je continu bezig met het wisselen van orders, wisselen van de inktbakken en de cilinders juist door te wisselen. Aan de hand van een planning weet jij direct te zien wat je nodig hebt voor de volgende order. Daarnaast ruim je de drukbenodigdheden op van de vorige orders en reinig je deze. Uiteraard reinig je de pers ook aan het einde van de dag en zorg je dat je de werkplek netjes achterlaat. Omdat je veel bezig met inkt, kan je hier behoorlijk vies van worden. Je verwijderd de inktresten van de inktrollen in de machines. Maar vies worden is voor jou geen probleem! Zolang je maar secuur werkt, want de kleuren mogen niet gemengd worden. Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid dus!

Je werkzaamheden vink je af in het systeem en aan het eind van je dag klok jij jezelf uit. Mooi! Jouw dag zit er weer op. Alles is op rolletjes gelopen en jij kan met een goed gevoel naar huis.

Je werkt in een 2-ploegendienst. Hierbij werk je op maandag t/m vrijdag.

 

Indien je om 5:45 uur begint, eindigt je dag rond 14:00 uur. Behalve op vrijdag, dan kan je lekker op tijd naar huis! Je dienst is dan rond 12:15 uur afgelopen.

Indien je om 13:45 uur begint, eindigt je dag rond 22:00 uur. Maar, ook dan heb je vervroegd weekend want dan mag je op vrijdag rond 18:30 uur naar huis.

De tijden kunnen soms wel aangepast zijn, maar deze genoemde tijden geven een goede indicatie.

 Wat wij vragen van jou

  • Je hebt enig technisch inzicht en werkt nauwkeurig
  • Ervaring is niet vereist, maar wel een pre
  • Je kan goed zelfstandig werken conform kwaliteitsnormen
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om in 2-ploegen te werken
  • Je bent woonachtig in de regio Oss

 Wat wij jou bieden

  • Een startsalaris van €11,01 bruto per uur
  • Een ploegentoeslag van 16,5% bovenop het standaard uurloon
  • Je komt te werken in een fijn team binnen een mooie organisatie
  • Bij goed functioneren uitzicht op werk voor de langere termijn

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert labels voor o.a. medicijnen en de chemische industrie. Deze labels kunnen verschillen van grootte en de manier waarop deze geprint worden. Het bedrijf zit gevestigd in Oss en vanuit hier wordt alles geproduceerd.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
denbosch
brabant
gelderland
productie
geendiploma
nas
Vergelijkbare vacatures