Medewerk(st)er bouwmarkt

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
337 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Media, Marketing en Communicatie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Sociaal, dat is hoe mensen jou omschrijven. Je bent ontzettend gastvrij en het liefst de hele dag in contact met klanten. Jij bent een echte klusser en hebt veel kennis van de materialen die je gebruikt. Hoe tof zou het zijn als jij deze kwaliteiten samen kan voegen in jouw baan? Laten wij nou net die droombaan voor jou beschikbaar hebben!

Wat ga je doen?
Als baliemedewerker weet jij alles van bouwmaterialen. Jij voorziet de klanten van vakkundig advies op het gebied van hout en plaatmateriaal, ijzerwaren en gereedschappen. Ofwel, alles wat je kan vinden in een bouwmarkt. Je adviseert de klanten en kijkt samen met ze naar alle opties. Op deze manier denk je echt met de klant mee en dat zullen zij waarderen. Wanneer je een artikel verkocht hebt, handel je dit netjes af in het systeem. Indien nodig help je de klant met het inladen van de producten in de auto. Hij of zij rijdt tevreden weg en jij kan met een glimlach weer terug naar je werkplek.

Als je niet bezig bent met klanten, vul je de producten in de winkel aan. Samen met jouw collega’s zorg je dat alles goed vindbaar is in de winkel. Jullie werken goed samen en in de pauze spreken jullie over jullie gedeelde hobby.

Het is een fulltime functie waarbij je overdag werkt op maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur. 

Wat wij vragen van jou
  • Bij voorkeur heb jij 2 jaar verkoopervaring met bouwproducten en in een groothandel
  • Je bent communicatief sterk en hebt een open uitstraling. Je ziet commerciële kansen en je weet dit op de juiste manier te vertalen naar je werkzaamheden
  • Je toont initiatief
  • Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Helmond
Wat wij jou bieden
  • Salaris! Hoeveel? Dat is afhankelijk van de werkervaring die je meeneemt
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen
  • Je komt te werken in een organisatie dat staat in de top 5 ‘’Beste Werkgever 2017-2018’’
  • Bij tevredenheid is er een uitzicht op vast contract

Nog even wat over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een groothandel in de bouw. Zij verkopen alles wat je nodig hebt voor de bouw. Materialen, artikelen, hout en ga zo maar door. Met meerdere vestigingen door heel Nederland voorzien zij iedereen van de juiste materialen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
bouw
brabant
geendiploma
denbosch