Minigraver machinist

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
666 dagen geleden Vast € 10 - 14 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Als machinist minigraver speel je een belangrijke rol bij de verschillende projecten die we als bedrijf aanbieden. Je kan goed communiceren met je collega's en vind de werkzaamheden heerlijk om te doen. Voor dat harde werken word je uiteraard ook goed beloont! 

Wat ga je doen ?
Als machinist minigraver ben jij bij vele diverse projecten en opdrachten betrokken. Je houdt je bezig met werkzaamheden om grond te verplaatsen en het vlak rijden van terreinen voor het aanleggen van wegen. Jij vindt het belangrijk om goed samen te werken met je collega’s en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan! Je wilt goed werk af leveren, met minder neem je geen genoeg.

De minigravers zijn tussen de 900kg en 9 ton!

Wat wij jou bieden:

  • Betaling conform LEO cao (afhankelijk van ervaring waar je op ingeschaald gaat worden) dit zal liggen tussen de €10,00 en € 14,00 bruto per uur;
  • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen;
  • Reiskostenregeling 15+km is € 0,17 per km;
  • Mogelijkheid tot het opbouwen van tijd voor tijd uren;
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste machines;
  • De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen.

Wat wij vragen van jou?

  • Ervaring als machinist minigraver in het grondverzet;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA of bereid om deze te behalen via ons;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer zou fijn zijn.

Nog even wat over het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband binnen onze organisatie. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en veel gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures