Medewerker productie uurloon €11,94

Lithoijen, Nederland
Solliciteer
31 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 477,6 per week
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Een leuke baan is zeer belangrijk, het is immers een plek waar je wekelijks veel tijd doorbrengt met je collega's maar een leuk salaris is natuurlijk minstens zo belangrijk. Wat als je nou beide kunt hebben? 
Daar word jij toch blij van? 

Wat ga je doen?

Jij word een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Samen met jouw productie collega's draag jij een verantwoordelijke rol, jullie zorgen ervoor dat de productie draaiende blijft. Je wordt ingewerkt op zes verschillende afdelingen, zodat jij een echte allrounder wordt! Dat is natuurlijk fijn, want er is genoeg afwisseling in jouw nieuwe baan. Vegen, schoonmaken, storten, bewerken, kwaliteitscontrole, producten wegrijden met de heftruck en nog veel meer :).
 
Het salaris als productiemedewerk(st)er is €11.94 per uur. Dit salaris is inclusief ADV-toeslag. Het salaris van de productiemedewerk(st)er kun je per week of 4 weken laten uitbetalen. Een standaard salaris voor een week is bij 40 uur, zonder overwerken en inclusief ADV-toeslag, € 477,60.

De werktijden als productiemedewerk(st)er zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30-17.00 uur. Je werkt ongeveer 8 uur per dag, maar de tijden variëren hierin een beetje.

Overwerken kan voorkomen. Dit is altijd in overleg en meestal op maandag t/m vrijdag tussen 06.00-7.30 uur of tussen 16.00-18.00 uur. Maar dit betekend ook meer salaris voor jou. Overwerkuren worden namelijk tegen 150% aan jou uitbetaald. Dit betekend per uur €17,10 bruto!!

Op zaterdag overwerken komt bijna nooit voor maar mocht dit zo zijn is dit altijd in overleg en tussen 07:30 - 12:00. Zodat je alsnog van een welverdiend weekend kan genieten!

Wat wij je bieden

 • Werk je bijvoorbeeld 45 uur per week, dan is jouw bruto weekloon zelfs €563,10! (Dit is gebaseerd op het basisloon a €11,40 + 50% overwerktoeslag);
 • 8% vakantiegeld, dit word uitgekeerd in mei;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis;
 • 0-10 km enkele reis – geen reiskostenvergoeding, 10+ km dan €0,10 per km;
 • De mogelijkheid om wekelijks of 4 wekelijks uit te betalen;
 • De mogelijkheid om VCA te behalen via NasWerkt;
 • De mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen via NasWerkt;
 • Tevredenheid van beide kanten? Dan genoeg mogelijkheid tot vast dienstverband;

Wat wij van je vragen

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Heb jij een heftruckcertificaat, dan is dat een pre, zelfde als ervaring in een productieomgeving;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer om op de locatie in Lithooijen te komen;
 • De juiste motivatie om lekker (hard) te werken!

Nog even wat over het bedrijf

Het bedrijf waar je gaat werken is een leuke, informele, groeiende organisatie. De sfeer onderling is erg gemoedelijk en iedereen wil ook echt samenwerken. Super leuk dus! Daarnaast is de organisatie financieel erg gezond, en breiden ze nog steeds verder uit! Het is een nieuwe locatie en je komt dus te werken aan hagelnieuwe machines. Zij vervaardigen betonproducten, maar zorgen ervoor dat het “zware” werk wordt gedaan door de machines. Hierdoor worden de werknemers maar belast met zo’n 2,5 tot 5 kilo. Onze opdrachtgever vindt een binding met de werknemer zeer belangrijk, het streven is dan ook altijd om jou als werknemer zo snel mogelijk een contract te bieden binnen de organisatie.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Solliciteer dan direct via de button of neem contact op met de desbetreffende vestiging!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures