Productiemedewerker metaal

Waalwijk, Nederland
Vacature is vervallen
347 dagen geleden Vast € 10,38 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Hi krachtpatser! Vind jij het leuk om jouw kracht te gebruiken tijdens het werk? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die graag met mensen samenwerkt. Het team van collega's is heel divers, zo wordt er gecommuniceerd in het Nederlands én Engels het is dus belangrijk dat je deze talen goed beheerst. 

Heb je geen ervaring met productiewerkzaamheden of als metaalsloper? Geen probleem! Dan krijg je van ons training on the job!

Wat wij jou bieden

  • Ben jij 23 jaar of ouder? Dan start jij op een uurloon van €10,38 bruto per uur. Natuurlijk is groei mogelijk;
  • Een fulltime baan, voor de lange termijn. Dus als jij het leuk vindt en het goed doet dan zou je daar nog vele jaren met veel plezier kunnen werken;
  • Reis je met de auto? Dan krijg je een netto vergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Ben jij nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan sluiten we een studieovereenkomst en betalen wij deze voor je;
  • Zit je niet graag stil en wil jij jezelf graag specialiseren bijvoorbeeld tot kraanmachinist? Wij dragen daar graag aan bij;
  • Elke dag op tijd voor het eten thuis.


Wat ga je doen?

Je begint om 7.30 uur met het werk, dus voor een gezellig kopje koffie vooraf kom je om 7.20 uur. Dan ga je samen met jouw collega’s naar de afdeling. Iedereen werkt samen, maar je werkt ook wel eens alleen.  De werkzaamheden die je verricht in de loods zijn: sjouwen, uitladen en sorteren van de metalen. Je “gooit” de producten in een machine en die zorgt er weer voor dat het mooie korrels worden, zodat dit weer in een andere machine gaat en zo door totdat je zandkorrels overhoudt. Best bijzonder toch van computer naar zand ;)?! Deze werkzaamheden gaan de hele dag door, maar natuurlijk heb je ook pauze! In de ochtend en middag een kwartiertje voor een heerlijk bakkie en in de middag een half uur voor een lekkere boterham.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 07.30 u – 16.30 u, en soms ook op zaterdag. Het is dus belangrijk dat je tijdens deze tijden fulltime beschikbaar bent!

Wat wij van jou vragen

  • De juiste werkmentaliteit, graag willen werken en hard kunnen werken
  • Een VOG kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure, het is dus belangrijk dat je deze kunt overhandigen indien deze gevraagd wordt

Nog even wat over het bedrijf

De opdrachtgever waar jij voor gaat werken is een metaalbedrijf die materialen vernietigt. Hierbij kun je denken aan simkaarten, laptops en magnetrons. Het internationale bedrijf is al meer dan 80 jaar een belangrijke speler op de markt. Verder staan zij bekend om een prettige werkgever, die graag doorgroeimogelijkheden aanbiedt.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
waalwijk
productie
brabant
geendiploma
Vergelijkbare vacatures