Medewerk(st)er krattenwasserij / logistiek in een bakkerij

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
153 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,79 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wij proberen iedere dag de klant een beetje geluk bij te brengen door het produceren van het lekkerste brood. Ga jij ons helpen om deze ambitie werkelijkheid te maken?! Elke dag werken hier vele mensen met veel plezier om misschien wel samen met jou te zorgen voor de beste kwaliteit!

Op zoek naar een uitdagende baan als logistiek medewerker of in de krattenwasserij, en ben jij benieuwd waar je verantwoordelijk voor bent? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en lezen van de robots. Dus het is belangrijk dat je handig bent en de Nederlandse taal begrijpt. Daarnaast werk jij zelf ook mee met het sjouwen van kratten en alle productie op de juiste plaats houden. Op de afdeling hebben we ook een logistiek deel waar je werkt op de heftruck. Nog geen certificaat of ervaring? Geen probleem! Dit kunnen wij verzorgen voor je.
Je komt te werken in een 3-ploegendienst waarbij je ingezet kan worden op maandag t/m zondag.

Wat wij jou bieden

 • Afhankelijk van leeftijd én ervaring ligt het salaris volgens de cao Bakkersbedrijf op € 10,79 (bij 22 jaar en ouder) en daarbovenop komt uiteraard nog toeslag! 
  00.00 u – 04.00 u = 137%
  04.00 u – 06.00 u = 134%
  06.00 u – 18.00 u = 100%
 • Je kan via ons jouw heftruckcertificaat behalen!
 • Wij houden van een familiaire sfeer, bij ons ben je een onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
 • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Wat wij vragen van jou

 • In deze functie moet je de robots lezen, dit is de Nederlandse taal. Daarom is het dus belangrijk dat jij goed Engels spreekt.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer om in Geldermalsen te komen
 • Kratten en stapels met brood kan ontzettend zwaar zijn, het is dus belangrijk dat jij fysiek zwaar werk kunt verrichten

Nog even wat over het bedrijf

Wij zijn een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken wij de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden wij ook de mogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. We streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar ons personeel. Dus als je bij ons werkt en heb je ideeën of tips? Dan staan wij altijd open voor een gesprek!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
bouman
Vergelijkbare vacatures