Meewerkend voorman logistiek

Wijchen, Nederland
Solliciteer
40 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Hou jij het overzicht in de dynamische wereld van de logistiek? Voor onze opdrachtgever,die grootste verpakkingsspecialist is van de BeNeLux, zijn we opzoek naar een meewerkend voorman. in deze functie houd je overzicht en heb je een sturende rol over jou team. Ondertussen werk je mee, een afwisselende en uitdagende job dus! Lees verder voor de rest van de informatie! 

Wat ga je doen 

Dagelijks coördineer je het proces voor het verzamelen van orders en het verzendklaar maken van deze bestellingen, dit doe je door gebruik te maken van een warehouse management systeem (WMS). Het uitvoeren van magazijnwerkzaamheden zoals: het generen van pickbonnen, laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van de expeditie behoort ook tot je taken. Samen met de supervisor stuur je dagelijks 5 tot 20 collega’s aan en je neemt het initiatief om gezamenlijk processen en werkzaamheden te verbeteren. Je werkt in een drieploegendienst die je wekelijks zal afwisselen met je collega voormannen. Alle werkzaamheden voer je ten alle tijden uit volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Heb jij het in je?

Wat wij jou bieden

  • Je krijgt een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een zowel gedreven als enthousiast team;
  • Een groot aantal mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, mede als het doorgroeien binnen de organisatie behoort tot de mogelijkheden;
  • Een baan in een drieploegensysteem met een toeslag van 20% op elk uur; 
  • Uiteraard bieden we je een marktconform salaris (cao vleeswarenindustrie). Dit salaris wordt aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ploegentoeslagen en reiskostenvergoeding.

Wat wij vragen van jou

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een logistieke omgeving in een soortgelijke functie;
  • In het bezit van een reachtruck en/of EPT certificaat is een sterke pré;
  • Je bent beschikbaar om in drie ploegen te wrken; 
  • Je kan overweg met MS Office en WMS-systemen;
  • Hands-on mentaliteit, proactief en kan prioriteiten stellen;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden hier meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Voor het logistieke centrum zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Enthousiasme, vastberadenheid en oprechtheid zijn kernbegrippen waarvoor onze opdrachtgever staat. Binnen de organisatie heerst een open en directe cultuur waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Wijchen
drieploegen
nas
naswerkt
fulltime
food
gelderland
wijchen
nijmegen
gelderlandlogistiek
logistiek
leidinggevende
Vergelijkbare vacatures