Chauffeur rijbewijs C

Geldermalsen, Nederland
Solliciteer
32 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1900 - 2500 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Vind jij het leuk om veel van ons mooie Nederland te zien en vervoer je graag verschillende onderdelen  voor verschillende branches? Voor een opdrachtgever in Geldermalsen zijn we opzoek naar gemotiveerde chauffeurs. Ben jij dé perfecte kandidaat? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou

  • Een zelfstandige chauffeursbaan binnen een leuk familiebedrijf
  • Salaris tussen € 1982.60 en € 2508.67 bruto per maand , dit is volgens C-schaal TLN cao
  • Bij goed functioneren is er een uitzicht op vast dienstverband
  • 1.38% ADV-toeslag, direct uitbetaald
  • €0.63 netto verblijfskosten per uur

Wat ga je doen?

Als chauffeur zit je op de bakwagen. Maar alleen zitten doe je niet hoor! Nee, jij sjouwt ook wel wat op een dag. Maar hé, zo blijven we fit toch?! ;)
De goederen die jij transporteert zijn erg verschillend. Maar dat maakt het ook elke dag weer verrassend. Je werkdag begint rond 09:00 uur. Je zorgt ervoor dat alle goederen geladen zijn en dan ga je op pad. De route die je moet rijden verschilt per dag. Je komt in ieder geval op allerlei leuke, mooie plekken binnen Nederland. Per dag heb je zo’n 15-25 adressen en zodra je alle goederen hebt afgeleverd, begin je aan de terugweg. De wagen is leeg, maar we willen graag efficiënt werken. Daarom dien je op de terugweg nog wat goederen op te halen bij klanten. Rond 19.30 uur ben jij weer terug in Geldermalsen.
Je werkt de hele dag zelfstandig, dus je maakt zowel rijdend als lopend redelijk wat kilometers. Daarom zoeken wij een vitale bakwagenchauffeur!

Wat wij vragen van jou

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C + code 95 en een digitale bestuurderskaart
  • Je hebt aantoonbare ervaring op de bakwagen
  • Je bent flexibel, verantwoordelijk en servicegericht

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een transportbedrijf uit Geldermalsen dat al meer dan 100 jaar bestaat. Zij rijden voor een groot samenwerkingsverband waarbij alles centraal is geregeld in de Benelux! Zij behouden hun eigen bedrijfsvoering en dus familiaire sfeer en werkwijze, een oud bedrijf in een nieuw jasje!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures