Vrachtwagenchauffeur grondverzet

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
227 dagen geleden
€ 12 - 15,5 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

He Chauffeurs! Wij zijn op zoek naar jullie! Onze mooie familiebedrijf groeit en daarom is er behoefte aan fulltime kipper chauffeurs!

Wat krijg jij voor je inzet bij ons?

  • Betaling conform beroepsgoederenvervoer (afhankelijk van ervaring waar je op ingeschaald gaat worden) dit zal liggen tussen de €12,00 en € 15,50 bruto per uur.
  • Afwisseling in verschillende locaties en projecten
  • 25 vakantiedagen + 3,5 adv dag 
  • Reiskostenregeling van €0,19 per km
  • Onkostenvergoeding van €0,63 per uur!
  • Mogelijkheid tot het wekelijks uitbetalen van je salaris

Hoe ziet jou dag eruit als een chauffeur van zand,grind en grond?

Je bent een vroege vogel en als je wekker is gegaan ben je blij dat je weer aan de slag kan. Heerlijk werken in de buitenlucht op verschillende locaties in heel Nederland. Deze functie is op je lijf geschreven! Als kipperchauffeur in het grondverzet bestaan je werkzaamheden voornamelijk in het rijden van zand, grind en grond. Samen met je collega’s zorg je elke keer weer voor een geslaagd project en dat geeft je een voldaan gevoel.

De vrachtwagens zijn grotendeels uitgerust met overdrukcabines, hydraulische afsluitkleppen en vloeistofdichte laadbakken. De afmetingen van de wagens zijn 6x6 tot 10x8

Waarom ben jij onze ideale werknemer?

  • Je bent in het bezit van C, of CE rijbewijs
  • Je bent in bezit van een chauffeurspas + code 95
  • Bereid om in jezelf te investeren d.m.v. cursussen of opleidingen die je vanuit ons krijgt
  • Woonachtig binnen een straal van 30 km

Nog even wat over ons bedrijf Derks GWW
Wij zijn een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers bij ons. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband binnen onze organisatie. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en veel gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden