Medewerk(st)er bedrijfsbureau / assistent operations

Rosmalen, Nederland
Vacature is vervallen
216 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 14,42 - 17,31 per uur
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 24
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Ben jij op zoek naar een allround uitdagende functie binnen een kleine, informele organisatie? Stop met zoeken! Wij hebben misschien wel jouw droombaan!

Wat wij jou bieden

  • Salaris tussen €14,42 - €17,31 per uur
  • Reiskosten €0,19 per km
  • Een zelfstandige, uitdagende functie met een variërend takenpakket
  • Je komt te werken binnen een kleine, informele organisatie waar wij voor elkaar klaarstaan.
  • Zijn wij blij met jou? En jij met ons? Dan hopen we dat jij een hele lange tijd bij ons wil blijven met uitzicht op vast dienstverband

Wat ga je doen?

Medewerker bedrijfsbureau, assistent operations, verkoop binnendienst.. er zijn veel labels die we aan jouw functie kunnen hangen. Dat maakt jou echt onze allround inzetbare topper! Omdat wij een klein bedrijf zijn, zetten we ons voor elkaar in en zijn we ook niet te beroerd om soms wat taken van elkaar over te nemen. Maar wat zijn jouw taken nu precies? We kunnen wel zeggen dat dat een breed pakket is!

Een gedeelte van jouw functie bestaat uit klantenservice. Denk hierbij aan het aannemen van de telefoon en het bijhouden van de mailbox. Daarbij behandel jij alle inkomende sales orders. Deze voer jij in, je maakt een pakbon en factureert deze naar de klant. Hierin zorg jij voor een goede communicatie naar de klant omtrent de offerte en leverdatum, je plant afspraken in en maakt formulieren in orde. Zodra het sales gedeelte akkoord is bevonden, kan de productie aan de slag. Jij kan levelen met alle niveaus binnen de organisatie, dus ook beneden op de werkvloer. Je zorgt dat de productie alles heeft wat ze nodig hebben en daarmee het product gereed kunnen maken. Vervolgens maak jij gereed melding van het product en maakt de verzending n.a.v. een pakbon aan. Zo, het product kan de deur uit, de klant is op de hoogte. Zij blij, wij blij!

Een ander gedeelte van jouw functie bestaat uit het contact met leveranciers. Je neemt ook hiervoor de telefoon aan en behandelt de mailbox. Daarbij bespreek je de orders met de leveranciers en zorg je dat alle benodigdheden voor de productie op tijd binnen zijn. Als hierin dus iets mis gaat, ga jij er achteraan totdat het geregeld is. Verder vraag je offertes op en keur je zaken goed of af. Doordat wij een kleine organisatie zijn, heb je veel taken maar daarbij dus ook veel verantwoordelijkheid!

Jij bent dus dé schakel tussen alle niveaus, zowel op productie intern en extern voor leveranciers. Daarom zoeken wij een vlotte persoonlijkheid die zich allround wil inzetten voor de organisatie.
Je bent beschikbaar voor 24 uur per week. Hoe jij deze uren en dagen indeelt, kan allemaal in overleg gebeuren. Wij werken op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Wat wij vragen van jou

  • HBO werk- en denkniveau en een technische achtergrond of affiniteit met techniek
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar
  • Je hebt ervaring met NAV en ERP systemen en kan dit direct zelfstandig oppakken
  • Je werkt accuraat en het is een pre als je kennis hebt van kwaliteitssystemen
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Nog even wat over het bedrjif

Onze opdrachtgever is een informeel, bijna familiair bedrijf in Rosmalen. Ze betreden een internationale markt met medische producten en hightech uitdagingen. In de werkplaats zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van deze producten.
Op de vestiging in Rosmalen werken 16 medewerkers waarvan 4 in de productie. Maar iedereen helpt elkaar waar nodig! Ze hebben de ambitie en potentie om te groeien en verwachten dat dit ook gaat gebeuren. We zoeken dus een kandidaat die mee wil groeien!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
denbosch
brabant
productie
commercieel
administratie