Bakwagenchauffeur bier

Breda, Nederland
Solliciteer
18 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Haal je weekend naar je werk! Ze zeggen wel eens, de leukste mensen werken in de horeca én laat dat nou net jouw klantenbestand zijn!

Wij zijn op zoek naar een bakwagenchauffeur die bestellingen gaat bezorgen bij horecagelegenheden.

Wat ga je doen?

Jouw dag begint tussen 05.30 u en 07.00 u en je maakt je klaar voor jouw vaste route. In jouw route komen dus steeds dezelfde restaurants, sportkantines, cafetaria’s en bedrijfsrestaurants terug. Hierdoor kennen jouw klanten je al snel bij naam en zien ze jou graag komen, jij zorgt er tenminste voor dat zij hun klanten weer heel blij kunnen maken.

Wanneer jij de bestelling komt brengen, lever je deze tot in de keuken. Dit houdt in dat je misschien wel trappen op of af moet lopen met de producten, maar ook dat je het op de juiste plek mag zetten in de keuken. Hierdoor krijgt een “kijkje in de keuken” een hele nieuwe betekenis!

Dit alles hoef je natuurlijk niet alleen te doen! Je krijgt altijd een bijrijder mee en wij streven dan ook altijd naar een vaste bijrijder. Zodat jullie samen iets op kunnen bouwen bij jullie klanten.

Wat wij vragen van jou

  • Jij bent in het bezit van een C rijbewijs én code 95, daarnaast is enige ervaring als bakwagenchauffeur een grote pré
  • Jij vindt het leuk om in contact te zijn met collega’s, klanten of eigenlijk ieder ander. Het is daarom ook erg belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en bij voorkeur ook in geschrift
  • Jij vindt het leuk om aan een goede werkrelatie te bouwen en vindt het leuk om net dat stapje extra te doen voor je klanten
  • Je bent minimaal 2x per maand in het weekend beschikbaar
  • De opstapplaats is in Breda, om deze reden is het dan ook belangrijk dat jij woonachtig bent in deze regio.

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Den Bosch, vanuit hier plannen zij voor (grote) klanten zoals bijvoorbeeld: Raben, Heineken, Sligro, maar ook veel met bouwmaterialen. Zij staan voor een langdurige samenwerking en dit stralen zij dan ook uit naar hun partners én medewerkers.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
brabant
tilburg
breda
geendiploma
zonderdiploma
denbosch
chauffeur
logistiek
transport
Vergelijkbare vacatures