Teamleider bakkerij

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
211 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Je stapt binnen op je werk en er komt je een heerlijke geur tegemoet! De geur van versgebakken brood. Wie wil dat nou niet? Jij kan bijdragen aan de productie van het lekkerste brood wat jij de volgende dag kan kopen in de supermarkt! Hoe? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als teamleider/meewerkend voorman in onze bakkerij ben jij overkoepeld verantwoordelijk voor alle afdelingen. Zowel in de productie als bij de inpaklijnen stuur jij onze medewerkers aan en help je zelf ook mee indien nodig. Jouw team bestaat per shift uit ca. 25 medewerkers. Jij bent vrij om op elke afdeling te bekijken hoe het gaat. Er wordt van jou verwacht om te signaleren indien er problemen zijn. Wat er door jou gesignaleerd wordt, speel je door naar jouw leidinggevende. Zij pakken deze eventuele uitstroom-/verzuim gesprekken op. Jouw takenpakket bestaat dus in het kort uit het aansturen van het team en daarbij ook signaleren van problemen. Uiteraard vinden wij het ook fijn als je met ons meedenkt! Wij staan open voor jouw ideeën die bijdragen aan efficiënt werken. Wij staan zowel voor kwaliteit en kwantiteit.

Onze productie gaat 24/7 door op maandag t/m zondag. Van jou vragen we dat je in een 4- of 5-ploegendienst komt werken.

Wat wij jou bieden

  • Salaris natuurlijk! Hoeveel precies is afhankelijk van jouw relevante werkervaring
  • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie met mooie ontwikkelingsmogelijkheden
  • Je komt te werken binnen een familiaire, informele sfeer
  • Bij goed functioneren werk voor de lange termijn met uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen van jou

  • MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in de foodsector (in een bakkerij is een pre)
  • Je hebt een flexibele instelling en beschikt over leidinggevende capaciteiten
  • Je bent woonachtig in de regio van Geldermalsen

Nog even wat over het bedrijf

Wij zijn een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken wij de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden wij ook de mogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. We streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar ons personeel. Dus als je bij ons werkt en heb je ideeën of tips? Dan staan wij altijd open voor een gesprek!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
bakkerij
productie
geldermalsen
gelderland
brabant
denbosch