leerling service- en onderhoudsmonteur

Tiel, Nederland
Solliciteer
688 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2350 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Vind jij het leuk om bij mensen over de vloer te komen en de klant met een tevreden gezicht weer achter te laten? Mooi! Voor onze opdrachtgever met meer dan 1.500 medewerkers zijn wij op zoek naar service- en onderhoudsmonteurs van Cv-ketels en centrale verwarming. Ben je handig? Lees dan snel verder!

De arbeidsvoorwaarden zijn zeer interessant!

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2000 tot € 2320 op basis van een fulltime dienstverband
 • Een opleidingstraject vergoed door de opdrachtgever, waarbij je 4 dagen in de week gaat werken en één dag in de week naar school gaat om een MBO diploma te behalen
 • Je reisuren worden vergoed! Dus stap je ’s ochtends in de auto, dan begint de teller te lopen!
 • 25 vakantiedagen en 8.33% vakantiegeld op basis van een fulltime dienstverband
 • Je krijgt een bedrijfsauto (voor werk) nadat je het opleidingstraject met succes hebt afgerond
 • De mogelijkheid om wekelijks of 4-wekelijks betaald te krijgen
 • Heb je een uitstekende inzet en vind je het werk leuk? Dan kan je er zo lang werken als je wil!

Wat ga jij doen?

De eerste maanden ga je een BBL-opleiding volgen. Dit doe je door 1 dag in de week een MBO opleiding te volgen en de overige 4 dagen ga je leren in de praktijk! Dit traject start op de locatie in Tiel, vanuit deze vestiging zal jij namelijk later ook werkzaam zijn.

Jij gaat leren hoe een centrale verwarming werkt, wat dit doet, hoe je het dient te installeren en te onderhouden. Dit alles ga je na het inwerktraject in praktijk brengen samen met een ervaren collega.

Om het vak te leren ga je 4 dagen in de week mee met een ervaren service- en onderhoudsmonteur. Door zijn ervaring en kennis leer jij de fijne kneepjes van het vak en heb je al snel door hoe een Cv-ketel werkt. Na een aantal maanden kun jij zelfstandig op pad en vanaf dat moment krijg je ook je eigen bus mee! Hoe sneller je leert, des te eerder kan je zelfstandig op pad!

Dan ga je samen met een ervaren service- en onderhoudsmonteur op pad en zorg de voor het onderhoud aan de Cv-ketels. Na een aantal maanden kun jij zelfstandig op pad en krijg je een bus mee. Via een mooie planning op een tablet zorg jij samen met je collega’s dat je op een efficiënte manier werkt.

Wie zoeken wij?

 • Heb je twee rechterhanden? Mooi!
 • Vriendelijk en sociaal in de omgang met zowel collega’s en klanten
 • Rijbewijs B is een vereiste!
 • Woonachtig in een straal van 30 kilometer
 • Je bent leergierig en geïnteresseerd!

Nog even iets over het bedrijf

Je komt te werken bij een informele organisatie waar een positieve vibe voorop staat! Je hebt een super leuk team van monteurs en monteurs in opleiding. Samen met dit team opereer jij door heel Nederland en ga je langs mensen op hun Cv-ketel te controleren en waar nodig te maken. Een babbeltje onderweg naar een klant met een collega die toevallig ook net onderweg is kan allemaal! Dus wil jij graag een vak leren en een volwaardig monteur worden met goede arbeidsvoorwaarden (lees. Opleiding wordt betaald, je krijgt betaald wanneer je de voordeur uitloopt etc.)

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures