Logistiek topper!

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
12 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,38 - 11,86 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Den Bosch zijn wij op zoek naar logistiek medewerkers! Dus wil jij fulltime aan de slag en wil jij graag werken in ploegen? Of juist in dagdienst? Dan hebben misschien wel jouw droombaan, alles is namelijk mogelijk! 

Wat ga je doen?

Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de goederenstroom binnen het magazijn. Voorraad komt binnen en jij zorgt ervoor dat alles op de juiste plek in het magazijn komt. Daarnaast zorg je ervoor dat de orders op de correcte wijze worden gepickt en verzendklaar worden gemaakt. Je vindt het ook geen probleem om te laden en lossen. Dit alles gebeurt handmatig met een handscanner, maar soms ook met de pompwagen, EPT, heftruck of reachtruck.

Wat wij van je vragen en bieden

  • Jij kan goed sjouwen, hard werken en houdt wel van een lolletje op z’n tijd.
  • Jij bent tenminste 40 uur per week beschikbaar.

Wat wij je bieden is afhankelijk van de keuze die je maakt

  • Een parttime of fulltime baan in dagdienst of een fulltime baan dag-nachtdienst.
  • Een goed salaris dat ligt tussen de €10,38- en €11,86 bruto per uur afhankelijk van de baan en je ervaring.
  • Onze opdrachtgevers zijn allemaal op zoek naar een samenwerking voor de lange termijn, dus ben jij op zoek naar een baan waarbij je vastigheid krijgt? Dan zijn er een hoop mogelijkheden
  • Opleidingsmogelijkheden! Nog geen heftruck- reachtruck- of ept certificaat? Dat is geen probleem. Mocht dit nodig zijn voor onze opdrachtgever kunnen we kijken of we daarbij kunnen helpen. Heb je deze wel al? Dat is dan mooi meegenomen. Bij sommige van onze opdrachtgevers zijn deze vereist dus zul je daar sneller voor in aanmerking komen! Ervaring is wel verplicht. 

Over onze opdrachtgevers

Onze klanten zijn werkzaam in diverse branches, maar veelal binnen de logistiek, transport, metaaltechniek en foodindustrie

Solliciteer via de button of neem contact op met de betreffende vestiging. Wij gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden passend bij jouw ervaring te bespreken!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
logistiek
prodcutie
heftruck
reachtruck
brabant
denbosch
oss
nas
Vergelijkbare vacatures