Onderhoudsmonteur

Ridderkerk, Nederland
Solliciteer
16 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 17,31 - 20,19 per uur
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Houd jij ervan om lekker de sleutelen zodat de machines kunnen blijven draaien? Denk jij niet in problemen maar in oplossingen? Lees dan snel verder!!

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van snijden en verpakken van vleeswaren. Deze vleeswaren zijn bestemd voor de Retail en groothandels in Nederland.

Jij als onderhoudsmonteur zorgt ervoor dat alle productielijnen, installaties en gebouwen in de goede staat verkeren. Je draagt bij aan een efficiënte, rendement en kwaliteit. Je houdt rekening met kwaliteitseisen van klanten en externe- en interne systemen (zoals HACCP, BRC, IFS, Arbo en milleu).

Het team bestaat uit 5 enthousiaste en gedreven collega’s. Zij zorgen er dagelijks voor dat de storingen snel worden opgelost zodat de fabriek kan blijven draaien. Hier hangt een informele sfeer. Zij kunnen een eigen inbreng en zelfstandige werkhouding erg waarderen.

Je komt te werken in een tweeploegendienst. De werktijden zijn van 06.00 tot 15:00 & van 15:00 tot 00:00 uur, soms werk je op de zaterdagen. 1x per 4 weken draai je een consignatiedienst. Je komt te werken in een koele omgeving, het is 2 tot 7 graden.

Je taken en verantwoordelijkheden:

 • Je zorgt ervoor dat alle productielijnen, installaties en gebouwen in goede staat verkeren;
 • Je lost storingen aan het machinepark op;
 • Je stelt proactief technische verbeteringen voor om de efficiëntie, rendement en kwaliteit van de snijlijnen te optimaliseren;
 • Je voert preventief onderhoud uit;
 • Je begeleidt en coacht productiemedewerkers over techniek.

Wat bieden wij:

 • Arbeidsvoorwaarden conform Vleeswarenindustrie CAO, salaris is in overleg en afhankelijk van je ervaring;
 • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden;
 • De keuze om per week of per 4 weken uitbetaald te krijgen;
 • Een baan voor langere tijd;
 • Bij goed functioneren kans op een vaste aanstelling.

Wat wij vragen?

 • Vanzelfsprekend ben jij een echte sleutelaar en beschik je over een technische opleiding (minimaal niveau 3) richting E, WTB of Mechanische Technieken
 • Ervaring in een productie omgeving is een pluspunt; bij een bedrijf in de Foodsector zou helemaal te gek zijn.
 • In onze werkomgeving kom je met veel technieken in aanraking zoals pneumatiek, elektra, en mechanica. Jij hebt een brede kennis of je wil graag meer leren hierover.

Nog even wat over het bedrijf:

Onze opdrachtgever is de grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden hier meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Ze zijn marktleider op het gebied van versnijden, verpakken en distribueren van het volledige assortiment vleeswaren die bestemd zijn voor het retailkanaal. Er heerst hier een open en directe cultuur waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar het allerbelangrijkste vinden ze dat jij je thuis voelt in de organisatie!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
monteur
onderhoudsmonteur
nas
naswerkt
ridderkerk
fulltime
ploegendiensten
ploegendienst
productie
logistiek
techniek
ervaring
vast
Vergelijkbare vacatures