Logistiek krachtpatser

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
222 dagen geleden Vast € 9,62 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 32
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Logistiek krachtpatser m/v
Ben jij een sterke, sportieve man/vrouw met een goede conditie? Dan is dit misschien wel een baan die jou op het lijf geschreven is. Wij zijn op zoek naar een krachtpatser die het niet erg vindt om in
de vroege uurtjes op te staan en met zijn spierballen te werk wil gaan.

Wat ga je doen?
Naast het werken met je spieren, werk je ook nog eens met superleuke collega’s die net zo sportief zijn als jij. Het team waarin je aan de slag gaat bestaat uit twee logistiek medewerkers en één heftruckchauffeur. Samen vertrekken jullie in een bus vanuit 's-Hertogenbosch naar de klanten, deze bevinden zich veelal in Noord-Brabant. Jouw werkdag begint om 06:30 en eindigt meestal rond 15:00, dan heb je de middag vaak nog vrij om voor jezelf iets te doen. Je bent klaar met werken wanneer de klus geklaard is, dus het harde werken wordt beloond.
Klinkt niet verkeerd hé? Dat dachten wij ook!

Wat wij vragen van jou
• Beschikbaar van maandag t/m vrijdag
• Vroeg opstaan is voor jou geen enkel probleem
• Je bent een krachtpatser die flink aan wil pakken
• Ervaring in de logistiek is niet nodig, maar wel mooi meegenomen

Wat wij jou bieden
• Salaris / vergoedingen conform eigen interne salarisregeling (€9,62 per uur exclusief toeslagen, dit is ongeacht jouw leeftijd)
• Extra toeslag van €13 per gewerkte dag van 8 uur, wat bijna elke dag het geval is. Werk je 4 uur? Dan krijg je de helft!
• In tegenstelling tot andere opdrachtgevers in deze branche, krijg je een garantie van 32 uur per week, dit betekent dat verzekerd bent van werk
• Diverse doorgroeimogelijkheden, van meewerkend voorman tot logistiek medewerker binnen een van de zusterorganisaties

Nog even wat over het bedrijf
De opdrachtgever die deze baan aanbiedt is een stuwadoorsbedrijf die al meer dan 35 jaar bestaat. Het lange bestaan hebben zij te danken aan de grote verladers, hierbij kunt u denken aan Heinenken en andere grote bedrijven. De stuwadoors in deze grote organisatie hebben door de jaren heen de nodige ervaring opgebouwd, om zo snel, veilig en doelmatig mogelijk de goederen te laden en te lossen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
waalwijk
logisiek
brabant
Den bosch
geendiploma
Vergelijkbare vacatures