Schoonmaak medewerker

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
656 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12,39 - 18,55 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 18 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Voor een bakkerij in Nijmegen zijn wij met spoed opzoek naar een industrieel schoonmaker! Het betreft een parttime functie van 18 tot 20 uur of  van 25 tot 32 uur per week, je kan je voorkeur aangeven!

Wat ga je doen?
Jij zorgt ervoor dat de machines in bakkerij weer lekker schoon en fris zijn! In de bakkerij ga jij je onder andere bezig houden met de productiehal, hierin staan de machines die schoongemaakt moeten worden. De ene keer gebruik je een hoge drukspuit, de andere keer een krabber en de andere keer sta je weer gezellig met een poetsdoek in je handen.

Werkdagen: De zaterdagochtend wordt er standaard gewerkt van 6:00 tot 12:00. De overige dagen zijn in overleg in te delen.

Wat wij jou bieden

  • Een baan met werktijden die met jou in overleg worden ingedeeld;
  • Zijn we beide tevreden? Dan is het voor langere tijd en wellicht voor vast;
  • Salaris conform bakkers cao. Minimaal € 12,37 Ecl toeslagen! Voor 6:00 en na 18:00 is dit 134% en in het weekend 150%; dus op de zaterdag verdien je €18,55 per uur!
  • Een mooie baan binnen gezellig familie bedrijf waarbij je geen nummertje bent;
  • Een flexibele parttime baan.

Wat wij vragen van jou

  • Je steekt graag je handen uit je mouwen;
  • Al ervaring in de schoonmaak? Dan is dat mooi meegenomen maar niet noodzakelijk;
  • Elke zaterdag beschikbaar;
  • Je hebt een representatief voorkomen;

Nog even wat over het bedrijf 
De bakkerij is een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken ze de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden ze ook de mogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. Ze streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar het personeel. 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures