Logistiek medewerker

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
267 dagen geleden Vast € 10,05 - 12 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Zoek jij een perfecte (bij)baan naast je studie of andere bezigheden? Zoek dan niet verder en bekijk de gehele vacature! Dit bedrijf is een groot distributiecentrum gericht op grasmaaier onderdelen waar jij aan de slag gaat met het inruimen en orderpicken van de  producten.

Wat houdt orderpicken in? Je begint je dag wanneer de floormanager uitleg heeft gegeven over de taken van de dag. Je pakt je scanner, een karretje en gaat de eerste order van de dag lopen. Je loopt naar de locatie K5-0123 en pakt 10 schroefjes. Vervolgens leg je ze in de kar en loopt verder naar het volgende product. Wanneer jij je order compleet hebt loop je naar het inpakstation om alles in te pakken en te labelen. Je legt de doos op de band en klaar!

Next order please

Zie jij het al voor je? Studeren, stappen, sporten, maar ook wat geld verdienen natuurlijk.

De werktijden zijn van  7:00 tot 12:15 of van 14:00 tot 19:15. Hoezo ik kan niet werken? In de ochtend college dan pak je een middagdienst en vice versa!

Naast flexibele tijden kan je ook nog eens aantrekkelijke stappen maken in je salaris. Bij start zal je beginnen op een salaris van €10,05 na 520 uur hard werken vind er een loonsverhoging plaats. Je zal dan €11,- per uur gaan verdienen. Bij goed functioneren zal je na 1040 uur zelfs omhoog gaan naar €12,- per uur. Want hard werken mag natuurlijk ook beloond worden. 

Wie ben je?

  • Je kan minimaal 2 diensten per week werken voor minimaal een half jaar. Je kan 10 uur per week werken maar bijvoorbeeld ook 32
  • Je woont in Nijmegen of omstreken
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Heel relaxed is dat jij per week je beschikbaarheid kan opgeven. Dit betekent dat jij super flexibel bent! Uiteraard kunnen we ook voor je regelen dat je routine krijgt en dat je planning zo goed al vast is!

Wat bieden wij jou?

  • Een flexibele (bij)baan of vaste baan voor langere tijd waarin jij ook flink kan groeien in salaris
  • Wekelijkse uitbetaling
  • 10% vakantie uren en 8% vakantiegeld bovenop jouw salaris
  • Super flexibel werkrooster of vast rooster, wat jij wilt!

Het bedrijf: 
Onze opdrachtgever is een Amerikaanse producent van grasmaaier onderdelen. Vanuit het nieuwe pand in Wijchen verzorgen zij de distributie voor heel Europa, Noord-Afrika, (deels) Azië en voor bepaalde merken ook in Rusland.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
gelderland
wijchen
nijmegen
nas
geendiploma
logistiek
Vergelijkbare vacatures