Technisch administratief medewerker

Beuningen, Nederland
Vacature is vervallen
72 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 2400 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Opzoek naar een baan voor langere tijd? Heb jij administratieve ervaring en ben je fulltime beschikbaar? 

Als technisch administratief medewerker ga je werken bij de productielocatie in Beuningen, waar met zo’n 45 medewerkers keukenbladen worden geproduceerd van hout, spaanplaat, Sima Core, Laminaat en Multiplex. Voor deze locatie geldt dat het ontwerp, de productie, de logistiek en het transport zelf wordt verzorgd. Dit bedrijf heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, net als betrokkenheid met de klanten en leverbetrouwbaarheid.

Wat bieden wij:

 • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring. Dit ligt tussen de € 2100 en €2400 bruto per maand;
 • Een informele werksfeer binnen een innovatieve organisatie;
 • 24 vakantiedagen en 5 adv dagen;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Je komt te werken in een bedrijf waar continuïteit, kwaliteit, innovatie, werkgelegenheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan;
 • Reiskostenvergoeding conform cao;
 • Bij goed functioneren een vast dienstverband!

De producten kunnen niet direct door particulieren worden gekocht, maar worden via keukenstudio’s in Nederland, België en Duitsland verkocht. Als medewerker Bedrijfsbureau ben je gedreven, betrokken en inspireer je mensen. Je komt je afspraken na, werkt samen en je bent wie je bent. De missie is dan ook dat zij geloven dat de passie en arbeidsvreugde leidt tot een succesvolle onderneming. Daarnaast streven ze naar duurzaam partnership door innovatieve ontwikkeling van producten, relaties en medewerkers. De kracht van het bedrijf is gevormd door sterke waarden: -Waardering (respectvol, waardering geven en succes vieren) -Passie (gedreven, werken met hart en ziel en elkaar inspireren) -Verbondenheid (samen werken, betrokken en belangstellend zijn) -Veilig & betrouwbaar (afspraken nakomen, eerlijk zijn en je mag zijn wie je bent)

Wat ga je doen?

In de functie medewerker bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor het registreren, tekenen en valideren van de binnengekomen orders. Daarnaast heb je veel contact met klanten over bijvoorbeeld levertijden, kleuren of onvolledige informatie over de order.

Wat vragen wij:

 • Jij hebt ervaring met administratie;
 • Jij hebt affiniteit met techniek;
 • Jij bent bekend met tekenprogramma’s;
 • Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Beheersing van de Nederlandse taal, Beheersing van de Duitse taal is sterk aan te bevelen;
 • Woonachtig binnen een straal van 25 km.

Het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is een succesvolle en sterk groeiende producent en leverancier van (maatwerk)keukenwerkbladen en keukenaccessoires. Deze organisatie telt ca. 450 medewerkers met rond de 135 miljoen euro omzet. In Nederland beschikken ze over 4 productielocaties.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures