Productiemedewerker

Utrecht, Nederland
Solliciteer
659 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1600 - 2000 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Wil jij meehelpen om ons land een stuk veiliger te maken? Kom werken als productiemedewerker waarbij je verkeersborden gaat beplakken/reinigen en montage werkzaamheden gaat uitvoeren.
Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Je werkzaamheden bestaan uit het beplakken/reinigen van verkeersborden en montage van nieuwe verhuurmaterialen. Je controleert de uitgiften en retour komende materialen, en voert eventuele reparaties uit. Daarnaast ontwerp je teksten en figuraties aan de hand van een order.

Jij hebt inzicht in het wegennet, houdt ervan om in oplossingen te denken, vindt het niet erg om wisselende diensten te werken en dus ook in de avonden, nachten en weekenden. Als persoon ben je flexibel en kun je goed prioriteiten kunnen stellen. Je bent een echte teamplayer en pakt graag dingen aan. Daarnaast heb jij een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Laten we beginnen met het belangrijkste, wat krijg jij!

  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en pensioenregeling.
  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Korting op collectieve verzekeringen en je fitnessabonnement.
  • Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue.
  • Natuurlijk kijken wij naar jouw werkervaring en diploma’s, maar nog belangrijker vinden wij dat jij als persoon een goede toevoeging aan het bedrijf kan zijn.

Wie ben jij! 

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent bereid om de softwaresysteem jezelf eigen te maken
  • Minimaal in bezit van rijbewijs B en je woont bij voorkeur binnen een straal van 30 km van Utrecht
  • Bereid nieuwe dingen te leren!
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

 Over de opdrachtgever
Ze zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht, dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Intens, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie. Je zult werkzaam zijn binnen middel- en grote infraprojecten.De klanten behoren tot de top infrabouwers van Nederland en zijn actief als speler op de inframarkt. De projecten waarbij de opdrachtegever een bijdrage aan levert op het gebied van contractmanagement zijn multidisciplinair.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures