Fulltime intercedent

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
38 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2300 - 2700 per maand
Categorie: Personeel en Organisatie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wanneer jij eenmaal kennis hebt gemaakt met Naswerkt zal je dit niet snel meer vergeten, dit bedoel ik zeker niet in de negatieve zin. Als je naar ons team kijkt zie je enthousiaste, gezellig, gekke maar vooral behulpzame collega’s. We zijn een professioneel maar informeel uitzendbureau met alleen maar leuke klanten met wie je dagelijks in contact bent! Wil jij onderdeel worden van ons team? Lees snel verder om te weten te komen of jij past binnen Naswerkt.

Wat wij bieden

 • Een baan voor 40 uur per week als fulltime recruiter/intercedent;
 • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit ligt tussen de €2300 en €2700 per maand;
 • Veel vrije dagen: 25 vakantiedagen;
 • Goede pensioensregeling;
 • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen;
 • Extra’s als tripjes met je collega’s;
 • Een goede bonusregeling ;) Hard werken wordt beloond.

Wat houdt de functie in als intercedent?

We hebben in onze regio vele opdrachtgevers met wie jij te maken krijgt en wie jij allemaal gaat leren kennen. In de praktijk zorgen wij ervoor dat jij het contactpersoon wordt van verschillende bedrijven. Jij als contactpersoon gaat de vacatures bespreken en gaat zo goed mogelijk uitzoeken wat voor een persoon het beste past in de gevraagde functie. Daarna is het aan jou dit terug te koppelen binnen het team en de juiste match te gaan vinden.

Naswerkt zit niet graag stil en wacht niet af op reacties we hebben namelijk verschillende mogelijkheden om de juiste match te vinden. We searchen via verschillende kanalen, onze eigen database, sociale media, LinkedIn of een van de vacature banken, misschien ken je zelf wel iemand binnen je netwerk.

Aan de hand van de reacties plannen we gesprekken in , dit kan bij ons op kantoor of doen we via een skype of teams gesprek. We checken ook altijd een referentie, dan pas stellen we iemand voor bij de opdrachtgever om echt zeker te weten dat alles van A tot Z klopt.

We houden van snel schakelen en zien ons zelf al partner i.p.v. leverancier. Ben jij een echte adviseur en durf je - naast het leveren van de juiste persoon op de juiste plek – ook tegengas te geven aan jouw partner, dan dagen we je uit verder te lezen!

Werkdagen en -tijden
Je werkt als Intercedent 40 uur per week verdeeld over 5 werkdagen. De werktijden zijn van 8:30 uur tot 17:00 uur. 

Wat wij vragen

 • Minimaal 1 jaar ervaring als recruiter of intercedent;
 • Je bent een doener, denkt in kansen en oplossingen en hebt een gezonde dosis humor;
 • Je werkt goed onder druk en weet prioriteiten te stellen;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • NasWerkt Nijmegen zit in het hart van het centrum van Nijmegen. We zitten in een super mooi groot heren pand met eigen parkeerplekken waar we ook een plekje voor jou hebben gereserveerd.

Wie zijn wij?

NasWerkt vol snelheid, adrenaline en uitdaging. Hier kunnen we onze energie kwijt. Wij focussen ons op de logistiek, productie, administratieve en commerciële sectoren. Wij helpen kandidaten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren.  Ga je bij ons aan de slag? Dan werk jij samen met collega’s van gemiddeld 28 jaar die eindeloze energie en een frisse kijk op de wereld hebben. Maar is het dan all work and no play? Zeker niet! Want plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Van leuke uitjes tot vrijmibo’s en bedrijfsuitjes. Yes, we like to party. Vergeten we bijna je ontwikkeling. Want ook hier besteden we veel aandacht aan.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas