Magazijnmedewerk(st)er avond/nacht

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
213 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,93 - 11,36 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wil jij jezelf graag bewijzen binnen ons magazijn en wie weet doorgroeien tot coördinator? Kom dan bij ons werken als magazijnmedewerk(st)er!

Binnen het crossdock ben je als magazijnmedewerk(st)er een belangrijke schakel binnen het logistieke proces. Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een efficiënte verwerking van de goederen van onze klanten. De doorlooptijd is erg hoog en daarbij dus ook het werktempo! Uiteraard begrijpen we dat dit moet groeien met de tijd. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het laden en lossen van de vrachtwagens d.m.v. een EPT en eventueel een heftruck. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit bijvoorbeeld: orderpicken, orders inpakken, verzendklaar maken van pallets, orders controleren en documenten van de binnengekomen en uitgaande goederen in orde maken. Vind jij het ook nog eens ontzettend leuk om mensen aan te sturen? Dan is dit misschien wel de ideale kans! We zijn namelijk op zoek naar iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die het leuk vindt om mee te werken en op termijn een team van 3-5 personen gaat aansturen op de afdeling inbound. 

Wat wij jou bieden

  • Afhankelijk van jouw leeftijd én jouw ervaring, wordt het salaris bepaald. Bij 22 jaar en ouder zal dit naar verwachting liggen tussen €10.93 en de €11.36. Uiteraard krijg je ook toeslagen als jij binnen de toeslagtijden werkt, dit ligt tussen de 8.75% en 13.25%
  • Wij vinden jouw ontwikkeling heel belangrijk. Dit kan bijvoorbeeld bijscholen binnen de logistiek zijn, maar ook op jouw als persoon
  • Doorgroei mogelijkheden tot inbound coördinator
  • Wij bieden graag de kans voor werk op de lange termijn, als je het goed doet en er is een wederzijdse klik dan gaat onze opdrachtgever graag een samenwerking voor onbepaalde tijd met je aan!

Wat wij vragen van jou

  • Ervaring met een EPT en bij voorkeur in het bezit van een geldig certificaat
  • Jij vindt het leuk om samen te werken, binnen onregelmatige diensten en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
  • Jij bent beschikbaar tussen 16.00 uur en 09.00 uur, uiteraard wisselen we de diensten af
  • Je bent woonachtig in een straal van maximaal 20 km rondom Oss én in het bezit van eigen vervoer om hier te komen

Nog even wat over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een internationale speler met een ontzettend goede naam binnen het MKB en grootbedrijf. Zij zijn net een beetje anders dan andere transportbedrijven en dat is ook waar zij voor staan, omdat als je je personeel en klanten als familie behandelt dan ga je ook een verbintenis aan voor de lange termijn. Zij merken dat dit een positief effect geeft, waardoor iedereen zich gehoord voelt! Bij onze opdrachtgever kun je terecht voor alle logistieke (en transport) vraagstukken, niets is te gek.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
gelderland
logistiek
wijchen
denbosch
geendiploma
zonderdiploma
Vergelijkbare vacatures