Administratief medewerker in een logistieke omgeving

Dodewaard, Nederland
Vacature is vervallen
401 dagen geleden
€ 2400 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Jij weet in hectische situaties altijd je hoofd boven water te houden. Nee, jou krijgen ze niet zo snel van je stuk. Jij bewaart altijd het overzicht en werkt nauwkeurig. Daarnaast ben je niet vies om stapje extra te zetten in het logistieke proces indien nodig. Herken jij jezelf in dit profiel? Lees dan snel verder!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je werkdag op kantoor start om 8.00 uur (en roulerend om 7.00 uur). De leveringen komen de hele dag door binnen, dus jij houdt jezelf wel bezig de hele dag. Soms komen er meerdere leveringen tegelijk binnen, dus dan zet iedereen een stapje extra om vervolgens weer lekker even rustig aan te kunnen doen. 

Jouw voornaamste werkzaamheden liggen op het kantoor. Jij bent namelijk de spil tussen alle afdelingen en het gezicht van de organisatie. Alles gaat via en langs jou. Je bent dus snel onmisbaar! ;)
Tot jouw werkzaamheden behoren: orderverwerking, het ontvangen en te woord staan van klanten en leveranciers, pakbonnen lezen en maken, urenverwerking en rittenregistratie. Oftewel: jij bent een allround administratieve kracht!

In het productie en logistieke proces worden de volgende werkzaamheden verricht: De vetten (olie) worden in de barrels gespoten en zodra de barrels vol zijn worden de slangen schoongespoten. Dit is zeer belangrijk, omdat het om een voedselcomponent gaat en daardoor dus toch de HACCP normen gevolgd dienen te worden. De barrels worden in- en uitgeladen in/uit de vrachtwagens d.m.v. de heftruck.
Zodra het druk is, wordt er van jou verwacht dat je mee kan werken op deze afdeling. Jij hebt er dus geen moeite mee om je handen vies te maken!


Dit ben jij:

  • Je bent fulltime beschikbaar op maandag t/m vrijdag en bereid om roulerend om 7.00 uur te beginnen. Je werkdag duurt tot 17.00 uur
  • Je bent flexibel en kijkt niet op een uurtje. Je bent bereid om je collega’s te helpen waar nodig
  • Je hebt ervaring met een soortgelijke functie binnen een logistieke organisatie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent woonachtig in de regio Dodewaard
Dit krijg je er voor terug:
  • Een baan voor de lange termijn en bij goed functioneren zelfs vast!
  • Salaris bij 22 jaar en ouder: €2400 bruto per maand. Dit is een startsalaris, bij goed functioneren staat onze opdrachtgever ervoor open om nogmaals in gesprek te gaan
  • Toeslaguren zijn niet van toepassing en overuren zijn tegen 100%
  • Reiskostenvergoeding €0.19 per km vanaf 10km enkele reis met een maximum van €9 per dag

Het bedrijf waar je komt te werken

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf gespecialiseerd in de handling van vloeibare voedingsmiddelen, die bijvoorbeeld in de diervoerderij of de voedingsindustrie gebruikt worden.

Interesse? Solliciteer dan via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
gelderland
administratie
logistiek