Leerling Isolateur

Rosmalen, Nederland
Vacature is vervallen
243 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Tijd voor iets nieuws en zou jij je willen specialiseren in een vak zonder dat je naar school gaat? Dit is jouw kans, want wij kunnen jou de kneepjes van een junior isolatiemonteur bijleren.

Wij zijn opzoek naar een sociale persoonlijkheid die gemakkelijk in groepsverband kan werken. Jij gaat elke dag weer naar een andere locatie met verschillende collega’s, maar dat maakt jouw werk juist ook zo leuk en divers! Elke dag is een uitdaging! Beginnen jouw handen al te jeuken? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Lekker warm in de winter en lekker koel in de zomer, dat wil toch iedereen? In de functie van isolatiemonteur, zorg jij ervoor dat anderen er op ieder moment van het jaar goed bij zitten. Jij zorgt voor isolatie van (lucht)kanalen en/of leidingwerk bij diverse bedrijven door heel Nederland. Je gaat dus werken op zowel korte als langdurige projecten. Omdat de projecten veranderen, variëren jouw collega’s ook. Je gaat dus niet standaard met een eigen groepje, maar dit zal gerouleerd worden. Uiteraard werk jij altijd samen met een ervaren medewerker, waardoor jij zo snel mogelijk net zo’n vakman/vakvrouw bent.

Vanaf dag 1 word je meegenomen in het arbeidsproces en krijg je ‘learning on the job’. Dit houdt in dat je leert terwijl je werkt, en werkt terwijl je leert. Ofwel: betaald krijgen terwijl jij je ontwikkelt, voor je het weet ben je een echte specialist. Dat heb je goed voor elkaar!

Wij werken op maandag t/m vrijdag en werken altijd overdag. In totaal maak je 40 uur per week. 

Wat wij jou bieden

  • Je wordt opgeleid tot isolatiemonteur! Een training on the job dus
  • Je kan jouw VCA certificaat via ons behalen, zodat je op de hoogte bent van de veiligheid op jouw werkplek
  • 10% boven cao klein metaal betaald. Dit is €11,31 bruto per uur (bij 21 jaar en ouder)
  • Doe jij het goed en zijn wij tevreden over jou? Dan is er een uitzicht op een vast dienstverband!

Wat wij vragen van jou

  • Jij wil echt een vak leren en bent sociaal in omgang
  • Woonachtig in de omgeving van ’s-Hertogenbosch, i.v.m. samen rijden met collega's
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B, maar dit is geen vereiste
Nog even wat over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een klein bedrijf maar is ontzettend aan het groeien. De projecten in de isolatie nemen steeds meer toe en jij kan onderdeel uitmaken van deze groei! Het is een informele organisatie waarin zeker geen nummertje bent! Iedereen kent elkaar en daarom hangt er dan ook een gemoedelijke sfeer.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
denbosch
brabant
geendiploma
nas
Vergelijkbare vacatures