Medewerker bediening

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
676 dagen geleden Vast € 10 - 12 per uur
Categorie: Horeca, Toerisme en Recreatie
Branche: -
Uren per week: 20 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Let op! Deze vacature gaat in wanneer de horeca zal heropenen. Wij nemen de sollicitaties al wel in behandeling, de startdatum zal echter pas zijn na heropenenen horeca. 

Biertjes tappen, drie à vier borden tegelijk balanceren of vliegensvlug een tafel leegruimen:  horecamedewerker ben jij de alleskunner van dit verrukelijke restaurant in Nijmegen.
Wat wij jou bieden:

  • Een flexibele baan als horecamedewerker bij een bistrobar en restaurant in Nijmegen centrum;
  • Een goed salaris dat gebasseerd wordt op je horeca ervaring;
  • Mooie, fijne omgeving met spontane, leuke collega';

Wat ga je doen?

De beste service bieden aan de klant, natuurlijk. Jij spot als eerste wanneer er een glas leeg is, en bent er als de kippen bij om die te vullen. Zie je een tafel vol met gesloten menukaarten, dan is dat jouw seintje om te vragen of de gasten een keuze hebben gemaakt. Lopen met een dienblad vol warme koppen soep? Of het tappen van het perfecte biertje? Not a problem. Jij hebt namelijk al een paar maandjes horeca-ervaring op jouw cv staan.

Eitje! Zet die tap alvast maar aan

Hold your horses, want er komt nog meer bij kijken. Als fulltime horecamedewerker is het namelijk óók jouw taak om de tafels volop te laten shinen. ’s Middags zet je alles alvast al klaar en tijdens jouw shift houd je continu een oogje op de voorraad.

Koel, wanneer kan ik aan de slag?

Dat verschilt per week. Het restaurant ligt namelijk pal in het centrum. Het is belangrijk dat je ook ’s avonds en in het weekend kunt én wilt werken.

Als horecamedewerker werk je tussen de 20 en 40 uur per week. Natuurlijk kun je jouw beschikbaarheid doorgeven. Getriggerd en wil je graag aan de slag in een hecht team? Solliciteer dan direct!

Wat wij vragen van jou:
  • HBO werk en denkniveau;
  • Minimaal een half jaar ervaring als medewerker bedeining in de horeca;
  • Je bent representatief, stressbestendig, flexibel en vriendelijk;
  • Je bent minimaal 18 jaar, want af en toe nachtdiensten draaien is voor jou geen probleem!
Nog even wat over het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een van de meest toonaangevende restaurants in Nijmegen. Dagelijks worden hier de beste stukken vlees, vis en heerlijke gerechten geservereerd uit de Franse keuken. De gasten zijn dan ook veelal 'vaste gasten' want wanneer men hier eenmaal de gerechten geproefd heeft, zal men zeker terugkomen. Daar wil jij toch ook deel van uit maken?
 
Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbtreffende vestiging, of direct te solliciteren via de button! 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas