(Assistent) personeelsplanner

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
214 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2400 per maand
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Vind jij het ook zo ontzettend irritant als je stilstaat in een file doordat de (tijdelijke) verkeersmaatregelen niet goed zijn geregeld? Dan kun jij nu het verschil maken door als assistent personeelsplanner aan de slag te gaan bij onze opdrachtgever!

Wat ga je doen?

Als assistent personeelsplanner ben jij een belangrijke schakel in het proces en ondersteun jij de hoofdplanner. Jij bent medeverantwoordelijk voor het koppelen van personeel en de benodigde materialen voor de dagelijkse projecten. Het is belangrijk dat je hierbij kijkt naar de beschikbaarheid en de competenties van het personeel dat jij ter beschikking hebt, (dit alles doe je samen met de hoofdplanner). Daarnaast heb je ook contact met de uitvoerders en sta je ook in contact met diverse uitzendbureaus.

Wat wij jou bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, maar zal ongeveer liggen tussen €2000 - €2400 bruto per maand liggen. 
  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Eventuele korting op je fitnessabonnement
  • iPhone en laptop
  • Bij onze opdrachtgever staat personeel op nummer één. Zij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan ze jaarlijks een weekend weg en hebben ze maandelijks een vrijdagmiddag barbecue.

Wat wij vragen van jou

  • MBO werk- en denkniveau aangevuld met enige ervaring als (assistent) personeelsplanner
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van werken met planningssoftware (pré).
  • Kennis van MS-Office (Word/Excel/Outlook).
  • Woont bij voorkeur binnen een straal van 30 km van Utrecht.

Nog even wat over het bedrijf 
Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht, dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Intens, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk. Je zal werkzaam zijn binnen tenderprojecten in de sector infra bij DBFM-, BVP- en D&C-tenders. De opdrachtgevers behoren tot de top 5 infrabouwers van Nederland en zijn actief als speler op de inframarkt. De projecten waarbij onze opdrachtgever een bijdrage levert zijn multidisciplinair, hebben een omvang vanaf 20 miljoen euro en hebben EMVI als gunningscriterium. Naast de grote werken, verwerven zij bewust ook kleine werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen. Van alle projecten draagt het waarborgen van de doorstroming, het  beperken van verkeershinderbeleving alsmede het borgen van de verkeersveiligheid bij aan de winnende aanbieding. 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
traffic
administratie
bouw
gww
Vergelijkbare vacatures