Verkoopmedewerker bouwmarkt

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
83 dagen geleden
Nader overeen te komen
Categorie: Media, Marketing en Communicatie
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij vriendelijk, gastvrij en het liefst heel de dag in contact met klanten? En heb je daarnaast ook nog veel kennis van bouwmaterialen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Jij weet als baliemedewerker alles van bouwmaterialen. Jij adviseert de klant op het gebied van verschillende materialen, denk hierbij aan ijzerwaren, plaatmateriaal, hout en verschillende gereedschappen. Je denkt met de klant mee en bekijkt alle opties. Wanneer jij een artikel hebt verkocht, verwerk je dit netjes in het systeem. Mocht de klant hulp nodig hebben met het inladen van zijn auto, stroop jij je mouwen op en ga je direct aan de slag! Jouw klant rijdt tevreden weg en jij gaat weer verder waar je mee bezig was, want wanneer je niet bezig bent met het helpen van klanten, vul jij de voorraad aan in de winkel. Dit allen doe je samen met je collega’s. Jij verricht deze werkzaamheden van maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 17:00 uur.

Wat wij vragen van jou

  • Bij voorkeur 2 jaar verkoopervaring met bouwproducten;
  • Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Helmond;
  • Jij bent communicatief sterk. Je ziet commerciële kansen en je weet dit op de juiste manier te vertalen naar je werkzaamheden.

Wat wij jou bieden

  • Salaris! Hoeveel dit is, is afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een organisatie dat in de top 5 ‘’Beste Werkgever 2017-2018’’ staat;
  • Het eventueel volgen van trainingen en cursussen;
  • Bij goed functioneren een vaste aanstelling.

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groothandel in de bouw. Zij verkopen alles wat je nodig hebt voor in de bouw. Materialen, artikelen, hout etc. Met meerdere vestigingen door heel Nederland voorzien zij iedereen van de juiste materialen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
bouw
logistiek
commercieel
brabant