Mobiele kraanmachinist

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
676 dagen geleden Vast € 12 - 15 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Vind jij het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Houd je ervan om in de buitenlucht bezig te zijn en komt jou ervaring als mobiele kraanmachinist volledig tot zijn recht binnen de diverse GWW projecten die bij deze organisatie worden uitgevoerd? Lees dan snel verder! 

Wat wij jou bieden

  • Betaling conform LEO cao (afhankelijk van ervaring waar je op ingeschaald gaat worden) dit zal liggen tussen de €12,00 en € 15,00 bruto per uur;
  • Afwisselende baan op verschillende locaties en projecten;
  • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen;
  • Reiskostenregeling 15+km is € 0,17 per km;
  • Mogelijkheid tot het wekelijks uitbetalen van je salaris;
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen zodat je allround inzetbaar bent en altijd op de hoogte blijft van de nieuwtjes!.

Wat ga je doen? 

Voordat je met je werkzaamheden begint tref je de voorbereidingen om de dag goed te kunnen starten. Verder zul je als mobiele kraanmachinist veel bezig zijn met het graven en dichten van sleuven en indien nodig zul je je collega’s ondersteunen bij het handmatige grondwerk.

Wat wij vragen van jou

  • Ervaring als mobiele kraanmachinist met draaikantelstuk en bij voorkeur GPS;
  • Je werkt zowel graag zelfstandig als met je collega’s samen;
  • Je bent in bezit van een geldig VCA of bereid om deze te behalen;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B + eigen vervoer.

Nog even wat over het bedrijf
De organisatie is een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures