Logistiek medewerker

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
32 dagen geleden Vast € 2100 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Heb jij ervaring als magazijnmedewerker en draai jij je hand er niet voor om fysiek zwaar werk te doen? Lees dan gauw verder! Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Voor een opdrachtgever in regio Den Bosch zijn wij  op zoek naar een magazijnmedewerkers!

Wat we je bieden

  • Salaris! Een startsalaris van € 2100 bruto per maand bij 21 jaar en ouder en ervaring
  • Een zelfstandige en afwisselende functie voor langere tijd
  • Een leuk en enthousiast team van gedreven collega’s
  • De mogelijkheid om per week of per 4-weken uitbetaald te krijgen 

Jij zorgt ervoor dat de zonnepalen en alle daarbij behorende producten worden gepickt volgens de bestellijsten. De producten zijn soms best zwaar waardoor je 's avonds lekker kan bijkomen op de bank en de sportschool kan skippen! Je gaat samen met je collega's aan de slag om alle orders op tijd klaar te hebben.  Je weet daarbij ook je verantwoordelijkheid te nemen en bent loyaal aan je team! Jij pakt het werk al aan voordat een ander het werk gezien heeft. Daarnaast ben je een teamplayer, ondanks dat je zelfstandig te werk gaat moet je samen met je collega's ervoor zorgen dat het magazijn netjes is.

Je werkt maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00, het komt soms ook wel eens voor dat er moet worden overgewerkt.

Wat we van je vragen

  • Je bent gewend om fysiek werk te verrichten
  • Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken
  • Ervaring op de heftruck, reachtruck en/of EPT! Certificaten zijn een pre, geen must!
  • Je bent een teamplayer

Nog wat over de organisatie

Onze opdrachtgever is een groothandel in producten voor zonne-energie. Als marktleider in de solarbranche heeft onze opdrachtgever zich toegelegd op het samenstellen van een goed en groot assortiment.  Het enthousiaste en ervaren team werkt dagelijks nauw samen met de klanten en leveranciers. Zo vormen zij de schakel tussen de wereldwijde producenten van zonnepanelen en de nationale solarinstallateurs die elke dag nieuwe installaties plaatsen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de vestiging op 073-5236715 of klik direct op de solliciteren-button! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures