Team captain

Wijchen, Nederland
Solliciteer
40 dagen geleden
€ 10,77 - 12 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 20 - 30
Dienstverband: Vast Deeltijd

meer
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben je niet onbekend met productieprocessen en vind je het leuk om wat meer verantwoordelijkheid te hebben en krijgen? Wij zijn per direct opzoek naar een parttime Team captain voor onze Flex poule in Wijchen! Het bedrijf waarvoor je komt te werken is gevestigd in Bijsterhuizen en is een fabriek dat vleeswaren verpakt en verstuurd naar grote supermarkten.

Wat ga je doen?

Je krijgt de verantwoordelijkheid om overzicht te houden over de parttime medewerkers bij het productiebedrijf in Bijsterhuizen. Nieuwe medewerkers ga je opvangen in de kantine en laten zien waar ze staan. Wanneer iedereen hoort te beginnen loop je een rondje om te kijken of iedereen aanwezig is en op de juiste plaats staat. Wanneer dit niet zo is schakel je met het uitzendbureau en met de teamleiders. Je durft mensen aan te spreken wanneer ze te laat zijn. Wanneer de nieuwe medewerkers klaar zijn met hun dienst vraag je hoe het is gegaan en houd je even een kort praatje met ze. Ondertussen sta je zelf ook mee te werken en oefen je dezelfde functie uit als je collega’s. Je bent gemotiveerd en toont zelf initiatief, wanneer je verbeterpunten ziet laat je dit weten. De poule is net opgestart dus je gaat er voor zorgen dat het allemaal wat soepeler verloopt.

Wie ben jij

 • Ervaring in een productie omgeving is een pre;
 • Je durft mensen aan te spreken;
 • Je bent van maandag tot vrijdag beschikbaar;
 • Af en toe kan je ook de zaterdag werken;
 • Je bent flexibel en vind het niet erg om een keer uurtje langer te blijven.

Werktijden

De werktijden zijn van maandag tot vrijdag/zaterdag in de ochtendploeg van 7:45 uur tot 13:30 uur in de middag/avondploeg van 16:45 tot 22:00 uur.

Wat wij bieden

 • Een goed salaris tussen de € 10,77 en €12,00 bruto per uur hier komt nog een koude toeslag van € 0,07 bovenop;
 • 131,5% toeslag na 18:00 uur en op zaterdag gehele dag 125%;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,12 bij reizen vanaf 10 kilometer tot aan 34 kilometer;
 • Werkkleding en schoenen;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen.

Daarnaast organiseren we elke zomer BBQ’s op het werk en sluiten we het jaar af met een fijn Kerstfeest.

Wat wij vragen

We moeten bij dit bedrijf aan hoge kwaliteitseisen voldoen en steeds blijven verbeteren. Wij zoeken gedreven en nauwkeurige mensen die het leuk vinden een extra centje bij te verdienen in een prachtige nieuwe productielocatie.

 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ben je flexibel en minimaal 5 diensten per week beschikbaar;
 • Beschikt over eigen vervoer;
 • Heb je een goed humeur!

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden hier meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Ze zijn marktleider op het gebied van versnijden, verpakken en distribueren van het volledige assortiment vleeswaren die bestemd zijn voor het retailkanaal. Er heerst hier een open en directe cultuur waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar het allerbelangrijkste vinden ze dat jij je thuis voelt in de organisatie!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
nijmegen
wijchen
logistiek
productie
food
vleeswaren
parttime
leidinggeven
orderpicker
gelderland