Onderhoudsmonteur technische dienst

's-Heerenberg, Nederland
Solliciteer
663 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 3000 - 4000 per maand
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij gedreven, betrokken en inspireer jij mensen? Op zoek naar een technische en uitdagende baan binnen een super leuke organisatie?

Als onderhoudsmonteur technische dienst ga jij werken in een organisatie waar keukenbladen worden geproduceerd van composiet, keramiek en graniet. Zij hebben twee productielocaties en jij gaat werken op de locatie in ‘s-Heerenberg. De locatie functioneert als een zelfstandige eenheid binnen de groep. Voor dit bedrijf is kwaliteit en duurzaamheid heel belangrijk, net als betrokkenheid met de klanten en betrouwbaarheid. De producten worden niet door particulieren gekocht, maar door keukenstudio’s in Nederland, België en Duitsland verkocht.

In deze functie zorg jij ervoor dat het productieproces kan blijven doorgaan, dat de storingen aan machines worden opgelost en dat installaties naar behoren werken. Je komt te werken in een hightech steenfabriek, een werkomgeving met voldoende uitdaging voor een technicus als jij op het gebied van elektrotechniek, werktuigkunde, robotica en automatisering.

Wat wij bieden?

  • Een fulltime functie voor langere tijd;
  • Goed salaris! Een bruto salaris van €3000 bruto in de maand;
  • Trainingen op kosten van het bedrijf;
  • Bij tevredenheid kans op een contract van de opdrachtgever;
  • Een leuke baan binnen een super informeel en gezellig team.

Wie ben jij?

  • Jij hebt een MBO- diploma bij voorkeur mechatronisch of elektrotechniek aangevuld met vakgerichte cursussen zoals lassen of elektrische besturingstechnieken;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in technische onderhoud- en installatiewerkzaamheden bij voorkeur in een productie omgeving;
  • Jij werkt zelfstandig, heel nauwkeurig en blijft rustig in een hectische omgeving;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal
  • Jij bent bereid om je verder te ontwikkelen door o.a. het volgen van trainingen.

Het betreft een fulltime baan in dagdiensten maar je bent wel bij calamiteiten beschikbaar in de avonden of weekenden. De functie betreft dus onregelmatige diensten.

Over het bedrijf:
Deze opdrachtgever is een succesvolle en sterk groeiende producent en leverancier van (maatwerk)keukenwerkbladen en keukenaccessoires. De organisatie telt ca. 450 medewerkers met rond de 135 miljoen euro omzet. In Nederland beschikken zij over 4 productielocaties in Zevenhuizen, Alphen aan den Rijn, Beuningen en ’s-Heerenberg.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures