Verdeler brood

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
231 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,9 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij pietje precies, houd jij van orde en netheid? En werk je ook nog eens graag binnen de productie? Kom dan bij ons werken als verdeler!

Wat ga je doen?

Als verdeler brood ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen en het gereedzetten van de verschillende productiematerialen, op de juiste plek. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste broodproducten klaar staan bij logistiek en uiteindelijk bij de verschillende supermarkten terecht komen. Dit alles doe je in een 3-ploegendienst.
Wat wij jou bieden

 • Een fulltime baan mét doorgroeimogelijkheden!
 • Afhankelijk van leeftijd én ervaring ligt het salaris volgens de cao Bakkersbedrijf op € 10,90 (bij 22 jaar en ouder) en daarbovenop komt uiteraard nog toeslag!
  00.00 u – 04.00 u = 137%
  04.00 u – 06.00 u = 134%
  06.00 u – 18.00 u = 100%
 • Jij hoort erbij en doet ertoe! Onze opdrachtgever behandelt iedereen als familie, want zo zien ze zichzelf ook
 • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Wat wij vragen van jou

 • Doordat het productieproces hectisch is blijf je continu bezig en zal je veel en snel moeten schakelen. Hierdoor is het ook belangrijk dat je stressbestendig bent
 • In deze functie ben je veel aan het rekenen en berekenen, het is dus erg prettig als jij goed kunt hoofdrekenen
 • Kratten en stapels met brood kan ontzettend zwaar zijn, het is dus belangrijk dat jij fysiek zwaar werk kunt verrichten

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever bakt al jaren het lekkerste brood van Nederland! Dit doen zij in de industriële bakkerij vanuit de regio Geldermalsen. Omdat zij als geen anders weten hoe belangrijk de medewerkers zijn, bieden zij ook de mogelijkheid om producten vers bij hen in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Dus het lekkerste brood, voor de beste prijs! Zij streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar de medewerkers. Dus heb je ideeën of tips? Dan staan zij altijd open voor een gesprek!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
productie
bakkerij
geldermalsen
brabant
gelderland
geendiploma
Vergelijkbare vacatures