Planner gezondheidszorg (tijdelijk)

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
243 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 32
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Heb jij graag de touwtjes in handen en vind jij het belangrijk dat alles in goede banen wordt geleid? Dan is dit dé functie voor jou!

Wat ga je doen?

In de functie van ‘Planner’ houd jij de agenda bij van de therapeuten en hen cliënten. Met het maken van afspraken houd je rekening welke therapeut geschikt is voor de cliënt. Nauwkeurig te werk gaan wordt van jou gevraagd, je dient bijvoorbeeld met het volgende rekening te houden tijdens het plannen: eisen van de zorgverzekeraars, werktijden en vaardigheden van de therapeuten en het is van belang dat de wet- en regelgeving geen geheimen voor jou heeft.

Naast het plannen heb jij veel contact met de cliënten, waardoor een dienstverlenende en servicegerichte instelling van jou wordt gevraagd. Communiceren is dus erg belangrijk, niet alleen met de cliënten, maar ook met de therapeuten en de Senior planner, waar je ten slotte alle werkzaamheden mee deelt.

Wat wij vragen van jou

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Per direct beschikbaar
  • Relevante kennis van wet- en regelgeving

Wat wij jou bieden

  • Een divers takenpakket in een verantwoordelijke functie
  • Een goed salaris! Hoeveel? Dat is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Een tijdelijke functie van 4 maanden. Wij blij met jou? En jij met ons? Dan maak jij kans op een vaste aanstelling

Nog even wat over het bedrijf

Het bedrijf waar jij voor gaat werken is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Het desbetreffende bedrijf onderzoekt en behandelt mensen met psychische klachten, waardoor zij uiteindelijk weer in de maatschappij kunnen functioneren. Met jouw functie binnen het bedrijf ben je het visitekaartje, omdat het eerste contact van de klant altijd bij de afdeling planning is.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
Den bosch
brabant
zorg