Uitvoerder Verkeer

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
230 dagen geleden
€ 2000 - 2800 per maand
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Wat ga je doen?

Als uitvoerder verkeer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een project wat betreft tijdelijke verkeersmaatregelen. De werkzaamheden binnen een project stem je af met de opdrachtgever. Verder zorg je ervoor dat het project volgens de afspraken wordt gerealiseerd en je bewaakt het (uitvoerings-)budget vanuit het project. Als uitvoerder ben je projectverantwoordelijke voor alle zaken welke gelinieerd zijn aan het betreffende project. Je instrueert en corrigeert waar nodig de projectmedewerkers (intern en extern).  

Vanuit Traffic & More krijg je tijdens het uitvoeren van de taak ondersteuning van de hoofduitvoerders en de afdeling werkvoorbereiding.

Wat wij jou bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, maar zal ongeveer liggen tussen €2000 - €2800 bruto per maand
  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Eventuele korting op je fitnessabonnement
  • Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue.

Wat wij vragen van jou

  • MBO werk- en denkniveau
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Jij hebt kennis van het wegennetwerk
  • Je bent een geboren leider, houdt van plannen en organiseren, hebt een resultaatgericht denk- en werkwijze
  • Je woont bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Utrecht en in het bezit van een rijbewijs B(E).

Nog even wat over het bedrijf 
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht, dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Intens, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk. Je zult werkzaam zijn binnen tenderprojecten in de sector infra bij DBFM-, BVP- en D&C-tenders. Onze opdrachtgevers behoren tot de top 5 infrabouwers van Nederland en zijn actief als speler op de inframarkt. De projecten waarbij Traffic & More een bijdrage levert zijn multidisciplinair, hebben een omvang vanaf 20 miljoen euro en hebben EMVI als gunningscriterium. Naast de grote werken, verwerven wij bewust ook kleine werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen. Van al onze projecten draagt het waarborgen van de doorstroming, het  beperken van verkeershinderbeleving alsmede het borgen van de verkeersveiligheid bij aan de winnende aanbieding. Voor deze aanpak en invulling zijn wij op zoek naar het beste personeel in de bedrijfstak op het gebied van verkeersfaseringen, vormgeving en verkeerskundig advies en ontwerp. Je bent dus niet bezig met calculeren, maar waarde toevoegen aan een project om deze aan te nemen.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
traffic
bouw
gww