Balie magazijnmedewerker technische groothandel

Boven-Leeuwen, Nederland
Vacature is vervallen
428 dagen geleden Vast € 2200 - 2500 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 42
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Jij hebt gevoel voor gereedschap en alles wat daarmee te maken heeft. Er is niets wat jij liever doet dan deze kennis gebruiken om klanten te adviseren. Jij kan je passie overbrengen en weet vol enthousiasme alles over bouwtechnische producten te vertellen. Daarom ben jij hét nieuwe gezicht dat wij zoeken!

Wat ga je doen? 

Jij hebt altijd een lach op je gezicht, en dat is belangrijk. Jij bent namelijk de glimlach die onze klanten zullen onthouden wanneer ze de winkel verlaten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de advisering en verkoop van het totale assortiment. Jij weet de vragen van onze klanten met jouw technische kennis snel te vertalen naar hetgeen wat zij zoeken. Alles in ons magazijn weet jij precies te vinden, waardoor onze klanten niet lang hoeven te wachten.

Naast het helpen van onze winkel klanten, ben je ook verantwoordelijk voor de inkomende mail en telefoon. Incidenteel meehelpen in de productie wordt ook van je verlangd.

Je werkt standaard op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 17.00 uur óf 9.00 uur – 18.00 uur. Deze diensten worden in overleg per week gewisseld. Incidenteel wordt er van je verlangd dat je ook op zaterdagochtend werkt van 8.00 uur – 13.00 uur.

Wat wij vragen van jou

  • MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde opleiding in bouwkunde of werktuigkunde);
  • Je hebt aantoonbare ervaring op technisch en commercieel gebied;
  • Jouw lach werkt aanstekelijk, daardoor lopen al onze klanten met een glimlach de deur uit;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Af en toe kan het zo zijn dat je onze klanten wat thuis moet bezorgen;
  • Je bent woonachting in een straal van 25km;

Wat wij vragen van jou 

  • Salaris. Hoeveel? Daar komen we vast wel uit!;
  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met voldoende doorgroeimogelijkheden;
  • Prettige, gemoedelijke en collegiale werksfeer;
  • Reiskostenvergoeding a 0,19ct per km vanaf 10km enkele reis;

Nog even wat over het bedrijf 

Deze technische groothandel is al een lange tijd actief is op gebied van bouw en industrie. Zij verkopen van gereedschappen tot aan persoonsbescherming middelen tot aan machines. Naast de levering wordt er vanzelfsprekend ook geadviseerd aan klanten en als kers op de taart bieden ze oplossende mogelijkheden aan met de juiste producten. 
Denk aan motto: U vraagt, wij leveren! Het gezellige familiebedrijf is inmiddels uitgebreid naar 5 vestigingen in Brabant, dus gezellige mensen wees welkom! 

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
druten
gelderland
logistiek
Vergelijkbare vacatures