Baliemedewerker technische groothandel

Boven-Leeuwen, Nederland
Vacature is vervallen
251 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2500 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 42
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Jij hebt gevoel voor gereedschap en alles wat daarmee te maken heeft. Er is niets wat jij liever doet dan deze kennis gebruiken om klanten te adviseren. Jij kan je passie overbrengen en weet vol enthousiasme alles over bouwtechnische producten te vertellen. Daarom ben jij hét nieuwe gezicht dat wij zoeken!

Wat ga je doen?

Jij hebt altijd een lach op je gezicht, en dat is belangrijk. Jij bent namelijk de glimlach die onze klanten zullen onthouden wanneer ze de winkel verlaten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de advisering en verkoop van het totale assortiment. Jij weet de vragen van onze klanten met jouw technische kennis snel te vertalen naar hetgeen wat zij zoeken. Alles in ons magazijn weet jij precies te vinden, waardoor onze klanten niet lang hoeven te wachten.

Naast het helpen van onze winkel klanten, ben je ook verantwoordelijk voor de inkomende mail en telefoon. Incidenteel meehelpen in de productie wordt ook van je verlangd.

Je werkt standaard op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 17.00 uur óf 9.00 uur – 18.00 uur. Deze diensten worden in overleg per week gewisseld. Incidenteel wordt er van je verlangd dat je ook op zaterdagochtend werkt van 8.00 uur – 13.00 uur.

Wat wij jou bieden

  • Salaris ligt ca. tussen €2200 - €2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met voldoende mogelijkheden om te groeien! Wij zijn een familiebedrijf en daarom kijken wij mee naar jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Prettige, gemoedelijke en collegiale werksfeer;
  • Reiskostenvergoeding a 0,19 ct. per km vanaf 10 km enkele reis;

Wat wij vragen van jou

  • Je hebt aantoonbare ervaring op technisch en commercieel gebied;
  • Jouw lach werkt aanstekelijk, daardoor lopen al onze klanten met een glimlach de deur uit;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Af en toe kan het zo zijn dat je onze klanten wat thuis moet bezorgen;
  • Woonachting binnen een straal van 25 km; 

Nog even wat over het bedrijf

Deze technische groothandel is al een lange tijd actief is op gebied van bouw en industrie. Zij verkopen van gereedschappen tot aan persoonsbescherming middelen tot aan machines. Naast de levering wordt er vanzelfsprekend ook geadviseerd aan klanten en als kers op de taart bieden ze oplossende mogelijkheden aan met de juiste producten.
Denk aan motto: U vraagt, wij leveren! Het gezellige familiebedrijf is inmiddels uitgebreid naar 5 vestigingen in Brabant en Gelderland, dus gezellige mensen wees welkom! 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
gelderland
logistiek
geendiploma
Vergelijkbare vacatures