Assistent teamleider

Bodegraven, Nederland
Vacature is vervallen
156 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2800 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Heb jij een passie voor het bakken van brood of ben jij een broodbakker die het in zich heeft om de team- en productieleider te ondersteunen bij de dagelijkse aansturing van het team? Dan zij wij opzoek naar jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een teamleider voor een industriële bakkerij in Alphen aan den Rijn. Lijkt het jou interessant om deze functie met beide handen aan te pakken? Lees dan snel veder!

Wij bieden

 • Een goed maandsalaris tussen de €2200,- en €2800,- bruto per maand exclusief toeslagen conform CAO Bakkersbedrijf.
 • Uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Een gezellige/informele werksfeer in een moderne omgeving;
 • De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen;
 • Doorgroei/leer mogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Werken bij de mooiste en bekendste bakkerijen van Nederland, wie wilt dat nou niet?

Functieomschrijving

In deze functie werk je volledig mee als bakker echter krijg je daarnaast de mogelijkheid je ontwikkelen op leidinggevend vlak. Een sterk procesmatig inzet en goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij essentieel.

Binnen deze industriële bakkerij zorg je ervoor dat grondstoffen worden omgezet tot een product waar jij en de organisatie trots op mogen zijn. Taken die daar bij komen kijken zijn de deegbereiding, het handmatig dopen van brood en het deeg in koppels brengen. Jij zal daarbij controle hebben op het gehele productieproces. Na een gedegen inwerkperiode ga je je steeds meer richten op het ondersteunen van de leidinggevenden in de bakkerij. Je wordt mede verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de ploeg (6/7 fte) en zorgt dat alle processen over (één van de) drie productielijnen op rolletjes lopen en zorgt voor afstemming binnen de organisatie. Veiligheid, kwaliteit en efficiency van de afdeling staan hoog bij je in het vaandel.

Als assistent teamleider zal je werken op wisselende werktijden, gemiddeld 38 uur per week. Belangrijk voor deze functie is dat je de opleiding brood- en banket hebt afgerond, je geen problemen hebt met werken op wisselende werktijden en je gemotiveerd bent om kwaliteit te leveren.

Ze werken 3 ploegen (06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00 en 22:00 tot 06:00)

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun Missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten leveren. Met een historie die bijna 100 jaar terug gaat is deze industriële bakkerij begonnen als kleine bakkerij. Vanaf de jaren zestig zijn zij al leverancier aan supermarkten. In de jaren tachtig groeide de goede samenwerking met de supermarkten. Er werd in die tijd flink geïnvesteerd om de concurrentie voor te blijven. In de jaren negentig groeide de bakkerij verder, wekelijks werd er rond de 15.000 kg meel verwerkt. Na een overname van een andere bakkerij is er besloten om de twee bakkerijen samen te voegen op één nieuwe locatie, dat logistiek goed bereikbaar moest zijn. De nieuwe bakkerij is in 2006 in gebruik genomen. Met de drie nieuwe productielijnen zijn zij in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat elke dag vers afgeleverd wordt bij alle afnemers.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding brood- en banket of;
 • Ervaring in een vergelijkbare omgeving (bakkerij);
 • Je bent fulltime beschikbaar en wilt werken in een 3 ploegendienst;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contract op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
nijmegen
bakkerij
logistiek
productie
teamleider
Vergelijkbare vacatures