Leidinggevende bakkerij

Almere, Nederland
Vacature is vervallen
111 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2600 - 3200 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Motiveer jij met een brede smile op je gezicht de rest van jou team om de beste service te leveren in je eigen bakkerij? Je vind het niet erg om vroeg op te staan en de bakkerij op te starten! We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven bedrijfsleider die de geur van vers brood niet kan weerstaan. Lees snel verder als je denkt dat deze functie je op het lijf geschreven staat!

Wij bieden

 • Een fulltime functie voor langere tijd;
 • Mooie starttijd tussen de 5:00 en 6:00 uur (dit kan je zelf bepalen);
 • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
 • Een leuk en gepassioneerd team;
 • Salaris conform cao bakkers tussen de €2600 en € 3200 bruto per maand voor 38 uur;
 • De mogelijkheid om bij goed functioneren je eigen vestiging te kunnen openen.

Wat ga je doen?

Deze nieuwe vestiging is dus opzoek naar een nieuwe teamleider. Het is belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat. Elke dag zorg jij ervoor dat jij met het juiste team en planning een goede bezetting hebt op de vestiging. Jij bent verantwoordelijk voor de omzet van de vestiging, denkt in oplossingen en zet dit om in maandoverzichten. Ook werk jij mee als bedrijfsleider in de winkel. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en de klant met een volle tas met lekkers de winkel verlaat. De fijne kneepjes van het vak geef jij dan ook mee aan je medewerkers. Het opleiden en inwerken van nieuwe medewerkers behoort dan ook tot een van je taken. Jij bent dus nauw betrokken met je personeel om de beste resultaten en omzet te behalen. Een verantwoordelijke en afwisselende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is.

De kandidaat die wij zoeken

 • Jij bent positief en energiek;
 • Denkt in oplossingen en kansen;
 • Hebt ervaring als bedrijfsleider of manager;
 • Daadkrachtig en kan snel schakelen;
 • Jij hebt affiniteit met het bakkers vak.

Nog even wat over het bedrijf

Dit bedrijf bestaat al 42 jaar en heeft al meer dan 143 winkels over het hele land. Klanttevredenheid staat daar hoog in het vaandel net als persoonlijke ontwikkeling. Vele medewerkers bij dit bedrijf werken er al voor langere tijd vanwege de plezierige werksfeer waar veel aan gewerkt wordt.  In de winkels werken ze met vers deeg en bakken ze dagelijks de verse broodproducten deze worden met zorg en liefde vers bereid. En dat proef je!!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
bakkerij
bakkerijspecialist
Vergelijkbare vacatures