Inpakmedewerk(st)er bakkerij

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
211 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,9 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wij proberen iedere dag de klant een beetje geluk bij te brengen door het produceren van het lekkerste brood. Ga jij ons helpen om deze ambitie werkelijkheid te maken?! Elke dag werken hier vele mensen met veel plezier om misschien wel samen met jou te zorgen voor de beste kwaliteit!

Op zoek naar een uitdagende baan als inpakmedewerker, en ben jij benieuwd waar je verantwoordelijk voor bent? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jouw taken zijn het verrichten van lijnmatig staand inpakwerk. Het inpakwerk gebeurd machinaal, dit hoef je dus niet handmatig te doen.
In teamverband produceer je dagelijks diverse verse producten. We zijn op zoek naar medewerkers die geen moeite hebben met lopende band werkzaamheden en geen bezwaar hebben tegen werken in warme en koude (airco) ruimtes.

Onze productie gaat 7 dagen per week en 24 uur per dag door. Op onze inpakafdeling bestaat de mogelijkheid om in 2-ploegen te werken. Hierbij werk je dan van 15:00 uur - 23:00 uur of 23:00 uur - 07:00 uur. De werkdagen zijn op woensdag, donderdag of vrijdag. Eventueel meer uren en dagen zijn bespreekbaar.

Wat wij vragen van jou

 • Je vindt het geen probleem om in ploegen te werken, want daar staat natuurlijk een leuke toeslag tegenover!
 • Bij voorkeur heb je enige ervaring als inpakmedewerker
 • Het is voor jou geen probleem om langdurig te staan en til werkzaamheden te verrichten

Wat wij jou bieden

 • Afhankelijk van leeftijd én ervaring ligt het start salaris volgens de cao Bakkersbedrijf op € 10,90 en daarbovenop komt uiteraard nog toeslag! 
  00.00 u – 04.00 u = 137%
  04.00 u – 06.00 u = 134%
  06.00 u – 18.00 u = 100%
 • Wij houden van een familiaire sfeer, bij ons ben je een onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
 • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
bouman
Vergelijkbare vacatures