Logistiek medewerker

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
44 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 11,04 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor onze warehouse in Wijchen zijn wij per direct op zoek naar aanvulling van het huidige team op de afdeling bikes. Wil jij graag in een jong en dynamisch team werken? Houd jij van hard werken en gezelligheid tegelijk? Lees dan snel verder. Weet jij van aanpakken, kan jij nauwkeurig werken en ben jij ook nog eens fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat wij jou bieden

  • Een startsalaris van €11,04 voor 21 jaar en ouder;
  • Je krijgt de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt;
  • Netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Leuke personeelsuitjes, brainstormsessies, jaarlijkse BBQ en nog veel meer.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf;

Werkzaamheden bij Trek 
Als logistiek medewerker zorg je voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Dit alles gebeurt vanuit het distributiecentrum in Wijchen. De bevoorrading is een zeer belangrijk onderdeel, want op tijd leveren betekent tevreden klanten! Je wordt ingedeeld in de tijden tussen 06:00 uur tot 19:00 uur. In drukke periodes kan het voorkomen dat we je vragen om langer door te werken of op afwijkende tijden te werken. Natuurlijk word dit beloond. Na 19:00 uur werken en boven de 40 uur krijg je 130% en op zaterdag krijg je zelfs 150% uitbetaald! 

Je verzamelt orders via een handscanner en/of je houdt je bezig met het in- of ompakken van producten. De producten die je moet verzamelen zijn afhankelijk van de afdeling.

Afdeling Accessoires: Dit zijn alle onderdelen van een fiets of toebehoren. Bijvoorbeeld; fietsbanden, fietstassen, fietskleding etc. Dit is variërend tot ongeveer 15 kilo.

Afdeling Bikes: Dit zijn complete fietsen in een doos, deze dozen kunnen tot ongeveer 37,5 kilo wegen. Dit kunnen kinderfietsen, stadsfietsen, wielrenfietsen, mountainbikes of elektrische fietsen zijn.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een proactieve houding;
  • Je bent hardwerkend; 
  • Je bent gemotiveerd!; 
  • Je bent fulltime én flexibel beschikbaar

Wie is Trek? 
Wij zijn wereldwijd de marktleider op het gebied van fietsen. Trek produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Tevens is Trek de grootste fietsproducent van de Verenigde staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo (Wisconsin) waar het in 1976 allemaal begon. In Nederland is het kantoor voor de Benelux gevestigd in Harderwijk en het Europees distributiecentrum in Wijchen. De Trek fietsen, onderdelen en accessoires worden in meer dan 90 landen verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Wijchen zorgen we voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Iedere dag zetten we ons in om op tijd te kunnen leveren en onze klanten tevreden te stellen.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
trek
Vergelijkbare vacatures