Allround magazijnmedewerker 3 ploegen

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
24 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2164 - 2572 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wil jij er als de kippen bij zijn wanneer nieuwe elektronische producten worden geleverd?  Hoe tof zou het zijn als jij alle nieuwste producten als eerst uit de vrachtwagens mag laden. Voor een opdrachtgever in omgeving van Den Bosch ben ik op zoek naar allround magazijnmedewerkers die werken in een 3 ploegen systeem! Jij gaat samen met jouw collega’s op de juiste manier orders registreren en verwerken.

Je kunt goed zelfstandig werken maar vindt het ook leuk met je collega’s samen te werken en lol te hebben. Jij verplaatst de koelkasten, wasmachines, vriezers, tv's en de nieuwste playstations met een reachtruck en met de hand maar je bent ook verantwoordelijk voor het juist inpakken en klaarmaken van de orders. Het is daarom belangrijk dat je een geldig certificaat of aantoonbare rij-ervaring hebt maar dat je ook graag zelf wat kilometers maakt en soms wat producten wil tillen. Heb jij nog geen certificaat maar heb je wel rij-ervaring, dan nodig ik je ook uit om te solliciteren!

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag 06:30-15:00, 15:00-23:30 en van zondagavond tot en met vrijdagochtend 23:00-07:30. Deze tijden rouleren wekelijks.

Wat we van je vragen

  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de logistiek en rij-ervaring op de reachtruck
  • Je bent beschikbaar tijdens de 3 ploegendienst
  • Je hebt eigen vervoer om tussen locaties te wisselen

Wat we je bieden

  • Een uitdagende functie met voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling
  • Gezelligheid, worstenbroodjes en Bossche bollen
  • Moderne werkomgeving met de nieuwste logistieke systemen
  • Salaris tussen de €2164 en €2572 inclusief ploegentoeslag (22,5%) gebaseerd op leeftijd en ervaring
  • Als je een tijdje aan het werk bent is het mogelijk om via Naswerkt! je reachtruckcertificaat te behalen wanneer de opdrachtgever dit wil

Nog wat over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een organisatie die zichzelf bezig houdt met de inkoop, verkoop en distributie van elektronica voor consumenten. Een groeiende organisatie die nog steeds de warmte heeft van een familiebedrijf. Hechte teams, veel leuke teamuitjes en iedere vrijdagmiddag is er een vrijdagmiddag borrel! Werkgeluk vinden ze belangrijk en hier wordt ook veel in geinvesteerd. 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
denbosch
brabant
logistiek
ploegen
reachtruckchauffeur
orderpicker
magazijnmedewerker
Vergelijkbare vacatures