Glazenwasser (leerling)

Rosmalen, Nederland
Vacature is vervallen
244 dagen geleden
€ 11,05 per uur
Categorie: Dienstverlening, Schoonmaken en Huishouding
Branche: -
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Andere

Ben jij liever met je handen bezig dan dat eeuwige gestaar naar het schoolbord? Dan hebben wij dé kans voor jou!

Wij zijn voor een klein bedrijf in Rosmalen op zoek naar een nieuwe collega die weet van aanpakken. Dit bedrijf geeft jou de kans om je te ontpoppen tot een ware glazenwasser, ook al heb je nog nooit een zeem in je handen gehad. Tijdens de functie als glazenwasser wordt jou een vak geleerd, terwijl je aan het werk bent! Niet gek toch?

Wat ga je doen?

De functienaam verklapt al wat jij op je werkdag gaat doen, inderdaad glazen wassen! Dit ga je doen met de nieuwste apparatuur waardoor de werkzaamheden een stuk makkelijker worden. Elke dag glazen wassen, is dat niet saai? Nee, elke dag stap jij weer uit met bed met de gedachte wat je vandaag weer gaat aantreffen. Iedereen kent wel de verhalen van een glazenwasser, dit ontstaat omdat je elke dag weer op een nieuwe locatie werkt.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, wisselend tussen 07.00 en 17.00 u. Dan heb je in het weekend vrij om thuis de ramen voor je vader/moeder, man/vrouw, vriend(in), opa/oma te wassen ;)

Wat wij jou bieden

  • Een salaris van €11,05 bruto per uur bij 22 jaar of ouder
  • Jij wordt opgeleid op de werklocatie, zodat jij de beste glazenwasser wordt!
  • Lekker in de (frisse) buitenlucht werken, dat is ook nog eens goed voor je gezondheid
  • Een baan voor de lange termijn! Dus gaat het goed en zijn jullie van beide kanten tevreden? Dan bestaat de kans op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever

Wat wij vragen van jou

  • Woonachtig in een straal van 10 km rondom Rosmalen, dit is namelijk de opstaplocatie
  • In bezit van rijbewijs B is een pré
  • Een goede inzet en de wil om te leren! Er wordt ten slotte veel tijd en energie in jou gestoken!

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever zit gevestigd in Rosmalen en is een klein dynamisch bedrijf! Met een aantal werknemers vormen zij een informele organisatie waar een dolletje altijd kan, maar hard werken hoort er ook bij! Met jouw gezellige collega’s ga jij elke dag met plezier naar je werk. Benieuwd of dat echt zo is, solliciteer direct!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
denbosch
geendiploma
schoonmaak