Stuwadoor

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
668 dagen geleden Vast € 9,77 - 11,53 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 32 - 36
Ervaring: Student (High School), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Hou je er niet van om achter een bureau te zitten? Ben jij een echte doener en ben je fysiek sterk? Weet jij van aanpakken en wil jij in de avonduren niet meer naar de sportschool? Dan is dit de perfecte job voor jou! als stuwadoor zal je flink wat moeten sjouwen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar werk je samen in een gezellig en divers team.

Bij ons draait alles om het zo efficiënt mogelijk laden van goederen in een container of truck. Deze werkzaamheden gebeuren veelal met de hand. Super handig toch? Worden je spieren ook meteen getraind :).

Het team waar jij in komt te werken bestaat uit twee stuwadoors en één heftruckchauffeur. Je werkdagen beginnen rond 06.30 uur. Vanuit Den Bosch vertrek je in bedrijfsbusjes richting een klant ergens in de regio Brabant. Je werkzaamheden voer je namelijk veelal op locatie uit. Je werkdag eindigt als het werk af is (rond 15.00 uur). Met wat teamwork komen jullie er dus wel!

Wat wij vragen van jou
• Jij hebt spierballen of bent bezig deze te creëren
• Je bent fulltime beschikbaar op maandag tot en met vrijdag
• Je bent een vroege vogel en een echte aanpakker
• Enige ervaring in een logistieke functie is een pre

Wat wij jou bieden
• Salaris / vergoedingen conform eigen interne salarisregeling (€9,77 per uur exclusief toeslagen, dit is ongeacht jouw leeftijd)
• Extra toeslag van €13 per gewerkte dag van 8 uur. Dit komt neer op € 11,53 euro per uur
• Een garantie van 32 uur per week in tegenstelling tot veel andere opdrachtgevers in deze branche, dat is dus een mooie zekerheid die erbij komt!
• Doorgroeien tot meewerkend voorman behoort tot de mogelijkheden, en zelfs mogelijkheden tot logistiek medewerker bij de zustermaatschappij op lange termijn

Over Spierings Smart Logistics
Wij zijn van oorsprong een stuwadoorsbedrijf en hebben ons 35 jarig bestaan te danken mede aan grote verladers, zoals Heineken. Door deze vele jaren aan ervaring weten onze stuwadoors dan ook precies hoe ze uw goederen snel, doelmatig en veilig kunnen laden en lossen. Onze expertise zetten wij graag in ten behoeve van een optimalisatie van uw processen voor het afwikkelen van uw supply chain bij met name zeecontainers voor de import en export.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures